Bel direct: 088 - 0024300
  • Home
  • Team Assistant m/v

Team Assistant m/v

Kom jij ons team versterkten?

Wij hebben een leuke uitdaging voor jou! Ter versterking van ons team binnen de unit staf zoeken wij een nieuwe collega die ons ondersteunt op gebied van secretariële werkzaamheden voor een tijdsbesteding van 32 uur per week (waarbij de vrijdag een must is).

In deze functie voer je diverse ondersteunende werkzaamheden uit, zoals het redigeren van documenten, het verwerken van gegevens in het CRM-systeem, het monitoren van offertetrajecten, ondersteunen bij aanbestedingen/tenders, het verwerken van in- en uitgaande post, telefoonverkeer, facilitaire zaken en allerlei hand en spandiensten. Kortom een veelzijdige functie met kansen om jezelf te ontwikkelen. 

Ben jij communicatief vaardig, stressbestendig, accuraat en een teamspeler? En heb jij een geschikte opleiding, hbo-niveau, 3 tot 5 jaar werkervaring, een goede beheersing van de Nederlandse taal, uitstekende beheersing van het MS Office pakket? En…..wil je je graag verder ontwikkelen? Vertel ons dan in een paar regels wie je bent, voeg je cv toe en mail naar: contact@stevensvandijck.nl

Stevens Van Dijck heeft vestigingen in Amersfoort, ’s-Hertogenbosch, Leeuwarden en Zoetermeer. Jouw standplaats wordt Zoetermeer; het kantoor ligt naast een NS station. 

Svd

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op