Bel direct: 088 - 0024300
  • Home
  • Stagiair/starter

Stagiair/starter m/v

(Bijna) afgestudeerd... en nu?
Sta jij aan het begin van je carrière en heb je keuzestress, bel eens vrijblijvend om je te oriënteren op een baan als bouwprojectmanager. Wij vertellen je graag over onze uiteenlopende werkzaamheden en uitdagende projecten. Geen dag is hetzelfde in het bouwmanagement vak. Misschien is het ook wel iets voor jou!

Ben jij (over niet al te lange tijd afgestudeerd) aan de TU of een andere WO opleiding die voldoende aansluiting biedt? Ambitieus? Collegiaal? Nieuwsgierig?

Dan bieden we jou in de vorm van een stage een kijkje in de keuken van Stevens Van Dijck. Of als je al afgestudeerd bent: een eerste baan. Zo kun je zien, voelen, ruiken, ervaren hoe de meest uitdagende bouwprojecten van Nederland tot stand komen. Of een onderwerp uitdiepen onder begeleiding van professionals met vele jaren praktijkervaring. Daarnaast werken je aan je eigen ontwikkeling. In dat alles in een plezierige informele omgeving werken waar ook jouw mening belangrijk is.

Enthousiast en nieuwsgierig? Laat van je horen.
Neem conact op met Bram Jongejan via 06-23411403. 
Bellen is sneller, maar mailen mag natuurlijk ook (naar contact@stevensvandijck.nl). Laat in een half A4tje weten wat je wilt leren en hoe je dit wilt aanpakken en wij belonen je met een kennismakingsgesprek.

Stevens Van Dijck heeft vestigingen in Amersfoort, ’s-Hertogenbosch, Leeuwarden en Zoetermeer.

Samenwerken Met Ambitie

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op