Bel direct: 088 - 0024300
  • Home
  • Secretariële duizendpoot

Secretariële duizendpoot

Kom jij ons team versterkten?

Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou! Ter versterking van ons team binnen de unit Staf zoeken wij een nieuwe collega die ons ondersteunt op gebied van secretariële werkzaamheden voor een tijdsbesteding van 24-32 uur per week.

De ondersteuning heeft betrekking op allerlei activiteiten en het biedt je volop kansen om je zelf te ontwikkelen. Denk aan redigeren van documenten, het verwerken van inkomende en uitgaande post, het opnemen van de telefoon, facilitaire zaken en allerlei hand en spandiensten bij staf.

Ben jij communicatief vaardig, accuraat en een teamspeler? En heb jij een geschikte opleiding, MBO niveau, een goede beheersing van de Nederlandse taal, ervaring met MS Office? En…..wil je je graag verder ontwikkelen? Vertel ons dan in een paar regels wie je bent, voeg je cv toe en mail naar: contact@stevensvandijck.nl

Stevens Van Dijck heeft vestigingen in Amersfoort, ’s-Hertogenbosch, Leeuwarden en Zoetermeer. Jouw standplaats wordt Zoetermeer; het kantoor ligt naast een NS station. 

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op