Bel direct: 088 - 0024300
  • Home
  • Medior projectmanager m/v

Medior projectmanager m/v

Als medior projectmanager heb je een afwisselende functie, waarbij zelfstandig werken, veel verantwoordelijkheid, ontplooiingskansen, leren en een leuke sfeer de kernwoorden zijn. Maar ook een functie waarbij je de vrijheid krijgt voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling vanuit ons brede aanbod van (incompany) opleidingen en coaching.

Als medior projectmanager begeleid je samen met de senior projectmanager het bouwproces van diverse projecten. Je vindt het elke keer weer een uitdaging een tevreden opdrachtgever én een optimaal resultaat te behalen. Je voelt je betrokken en verantwoordelijk voor de opdracht.

De rol van de projectmanager is in een proces een kritieke succesfactor, evenals zijn/haar inhoudelijke deskundigheid. De projectmanager heeft ruime kennis nodig van de materie, maar is met name strategisch ingesteld. Iemand die de valkuilen kent en bijtijds bijstuurt. Die risico’s in beeld brengt en deze analyseert. Kortom: de projectmanager zet de koers uit, controleert, stuurt, draagt zorg voor het bereiken van het doel: het realiseren van een project conform programma van eisen. Binnen de kaders van tijd en geld. Waarbij je uiteraard altijd kunt terugvallen op de ervaring, expertise en hulpvaardigheid van je collega’s.

Ben je in het bezit van een bouwkundige opleiding op WO/HBO niveau? Heb je 5 jaar relevante werkervaring? Functioneer je goed in zowel teamverband als zelfstandig? Ben je betrokken, sociaal en communicatief vaardig? Dan maken we graag kennis met je!

Wij bieden je een baan bij een gerenommeerd en landelijk opererend bouwmanagement- en adviesbureau met clubhuizen in Amersfoort, ’s-Hertogenbosch, Leeuwarden en Zoetermeer. Stevens Van Dijck heeft Samenwerken met ambitie al bijna 30 jaar als credo. Samen met een groep enthousiaste en betrokken collega’s werk je aan de mooiste projecten van het land. Wij bieden veel ontwikkelingsmogelijkheden, ruimte om zelfstandig te werken en een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Wij zijn trots op de warme cultuur en het familiaire gevoel. Gave projectbezoeken, gezellige bbq’s, jaarlijkse skitripjes en eindejaarsactiviteiten dragen daar sterk aan bij. Werken moet immers ook vooral leuk zijn! 

Spreekt dit je aan? Vertel ons in een half A4-tje wat je zoek en wie je bent. Voeg je cv toe en mail ons: contact@stevensvandijck.nl

Wil je informatie, bel dan met Bram Jongejan (06-23411403).

Samenwerken Met Ambitie

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op