Bel direct: 088 - 0024300
  • Home
  • Junior projectmanager m/v (1)

Junior projectmanager m/v

Als junior projectmanager ben je belast met de begeleiding van bouwprojecten in de breedste zin van het woord. In de eerste jaren maak je kennis met álle facetten van het bouwproces. Je werkt altijd samen met een enthousiast team van collega’s en ondersteunt de (senior) projectmanagers zodat je daarop kunt terugvallen.

Door de diversiteit aan opdrachtgevers en sectoren waarin we actief zijn, en de verschillende procesfasen van initiatie en ontwerp tot en met realisatie, groei je in een aantal jaar door naar bouwprojectmanager. Onderweg bieden we ook de ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling vanuit ons brede aanbod van (incompany) opleidingen en coaching.

Ben je in het bezit van een bouwkundige opleiding op WO/HBO niveau? Heb je affiniteit met bouwen? Ben je betrokken, sociaal en communicatief vaardig? Dan maken we graag kennis met je!

Wij bieden je een baan bij een gerenommeerd en landelijk opererend bouwmanagement- en adviesbureau met clubhuizen in Amersfoort, ’s-Hertogenbosch, Leeuwarden en Zoetermeer. Stevens Van Dijck heeft Samenwerken met ambitie al bijna 30 jaar als credo. Samen met een groep enthousiaste en betrokken collega’s werk je aan de mooiste projecten van het land. Wij bieden veel ontwikkelingsmogelijkheden, ruimte om zelfstandig te werken en een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Wij zijn trots op de warme cultuur en het familiaire gevoel. Gave projectbezoeken, gezellige bbq’s, jaarlijkse skitripjes en eindejaarsactiviteiten dragen daar sterk aan bij. Werken moet immers ook vooral leuk zijn! 

Spreekt dit je aan? Vertel ons in een half A4-tje wat je zoek en wie je bent. Voeg je cv toe en mail ons: contact@stevensvandijck.nl

Wil je informatie, bel dan met Bram Jongejan (06-23411403).

Samenwerken Met Ambitie

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op