Bel direct: 088 - 0024300
  • Home
  • Bouwkostenadviseur

Bouwkostenadviseur m/v

Werken bij Stevens Van Dijck betekent werken in een enthousiast en ambitieus team. Met het motto “samenwerken met ambitie” hoog in het vaandel. Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een 

BOUWKOSTENADVISEUR M/V

Als bouwkostenadviseur weet jij dat elke opdrachtgever maatwerk verdient. Jij kent de wensen en eisen en weet wat het kost om die te realiseren. Samen kiezen voor een optimale prijs- kwaliteitsverhouding. Nauwlettend in de gaten houden of het ontwerp binnen het budget te realiseren is. En bijsturen waar nodig. Maar ook intern ben je een goede sparringpartner die collega’s adviseert over de te verwachte investerings- en bouwkosten.

Heb jij zin in die afwisselende baan, waarbij zelfstandig werken, veel verantwoordelijkheid, ontplooiingskansen, leren, samenwerken en een leuke sfeer de kernwoorden zijn.

En heb jij een geschikte opleiding (HBO of WO) en relevante ervaring als bouwkostenadviseur in verschillende stadia binnen de bouwwereld? Vertel ons je verhaal in een half A4tje, voeg je cv toe en mail naar contact@stevensvandijck.nl.


Wij denken aan een tijdsbesteding van 40 uur per week.

Samenwerken Met Ambitie

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op