Bel direct: 088 - 0024300

Werken bij Stevens Van Dijck

Stevens Van Dijck biedt een inspirerende werkomgeving waarin je je optimaal kunt ontplooien en ontwikkelen. Natuurlijk is kennis belangrijk in een kennisintensieve werkomgeving. Maar het gaat er juist om hoe je de kennis van jezelf of van je collega’s toepast en je opdrachtgever optimaal adviseert.

Bij Stevens Van Dijck werk je altijd in teams. Maar wel met een grote mate van zelfstandigheid. Samenwerking staat hoog in het vaandel. Je respecteert elkaar en helpt elkaar. Om kennis optimaal te delen en elkaar te ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling.

Om je persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen kent Stevens Van Dijck ondermeer een intern opleidingsprogramma, de 'SVD Academy'. Er zijn twee hoofdstromen:

Persoonlijke ontwikkeling.
Deze cursusstroom omvat trainingen op het gebied van communicatieve vaardigheden, commerciële vaardigheden en coachingsvaardigheden. De trainingen worden afzonderlijk gegeven, maar zijn wel met elkaar verbonden. Ontwikkelpunten uit de ene training dienen als input voor de andere. Samen vormen zij een onderdeel van je Persoonlijk Ontwikkeling Plan.

Vakgebonden trainingen.
Deze trainingen concentreren zich met name op bouwkosten, bouwmanagement, bouwrecht en vastgoedadvies. Ze worden op diverse niveaus van kennis en ervaring aangeboden als noodzakelijke bagage om bij Stevens Van Dijck te werken.

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op