Bel direct: 088 - 0024300

Werken bij Stevens Van Dijck

Het bouwproces is complex. Er spelen vele randvoorwaarden, factoren en risico’s. En er zijn veel manieren om van idee tot een opgeleverd gebouw te komen. Maar wat is nu de goede weg? En leidt die weg gegarandeerd tot een resultaat dat alle verwachtingen waarmaakt? Dat is nu de professie van de bouwmanager.

Onze bouwmanagers zijn – in lijn met onze filosofie – procesmanagers met een gedegen materiekennis die zowel op proces als op inhoud sturen. Dat betekent dat geen dag hetzelfde is. ’s Ochtends op het werk om uitvoeringsdetails te bespreken, in de middag bij een opdrachtgever voor overleg over aanbestedings- en contractvormen.

De bouwmanagers van Stevens Van Dijck zijn, net als onze technisch adviseurs en directievoerders, in verschillende sectoren actief. Elke sector kent zijn eigen dynamiek. Stevens Van Dijck biedt voor elke sector gespecialiseerde bouwmanagers en/of adviseurs. Zij weten wat er in de sector speelt, hoe de sector werkt en wat dit betekent. Een grote diversiteit aan sectoren betekent ook een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Waarbij we ons persoonlijk betrokken en verantwoordelijk voelen voor het projectresultaat. Ook dat inspireert ons. Enthousiast, ambitieus, constructief en resultaatgericht. Zo gaan we voor elke opdrachtgever aan de slag.

Elke collega heeft zo zijn eigen projecten waar zij of hij erg trots op is. Daarom is het moeilijk kiezen om één specifiek project uit te lichten. Als je benieuwd bent naar de opdrachtgevers waar we voor werken en het soort projecten dat we doen, kijk dan eens naar het projectenoverzicht en de actualiteiten.

Wij zijn hard op zoek naar versterking van ons team!

Iets voor jou?

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op