Bel direct: 088 - 0024300

Hotels

De hotelwereld blijft in beweging. Er zijn steeds nieuwe impulsen nodig om de gunst van de klant te behouden. Hotels hebben zich ontwikkeld van 'slaap- en eetgelegenheden' tot multi functionele complexen.

Beleving wordt met hoofdletters geschreven. Enkele jaren geleden kwamen de design hotels op. Nu zijn ook andere concepten ontwikkeld met kleine en efficiënte kamers die van alle gemakken voorzien zijn. Bedoeld voor de digi-generatie. En ook hotels ontkomen niet aan verduurzaming. Sterker nog: het kan een onderscheidend criterium zijn.

Bij vergader- en congresfaciliteiten is beleving ook de rode draad. Niet omdat het trendy is. Het is aantoonbaar dat vergaderingen beter verlopen in een inspirerende omgeving die van alle gemakken is voorzien.

Contactpersoon voor deze sector

Gerelateerd nieuws

Fijne feestdagen!

2021. Bijna weer een jaar voorbij. Het was een jaar met mooie en moeilijke momenten, dat geldt zonder twijfel voor iedereen. Ons werk, het begeleiden van bouwprojecten, ging onverminderd door. Soms anders dan we gewend zijn en soms anders dan we zouden willen, maar we kónden in elk geval door. Daar zijn we dankbaar voor.

Lees meer >

17-12-2021 - Door René van Kooi

Een jaar vol mooie projecten

Stevens Van Dijck heeft in 2021 weer met veel plezier en inzet gewerkt aan diverse projecten. We zijn er trots op dat wij, als bouwmanagers en adviseurs, een rol mogen spelen in al die unieke en vaak bijzondere projecten. En voor zoveel verschillende opdrachtgevers de handen uit de mouwen mogen steken. Dat blijven we natuurlijk doen.

Lees meer >

Nieuw directieteam Stevens Van Dijck

GEEN FAMILIE EN TOCH EEN FAMILIEBEDRIJF

Lees meer >

15-10-2020 - Door Astrid van Dun

Nieuw platform online: Betere Gebouwen zijn Circulair

De bouwwereld een stukje circulairder maken, dát is onze ambitie. LBP|SIGHT en Stevens Van Dijck werken samen aan een mooi project met torenhoge ambities: een zo circulair mogelijke renovatie van een kantoorgebouw. Dat vinden we gaaf! En we leren er ontzettend veel van. Kennis en inzichten die we jullie niet willen onthouden. Daarom dit platform, waar jullie ook met ons kunnen delen.

Lees meer >

01-05-2020 - Door Roel Smit

Kantoren waardeloos door Corona?

De laatste tijd verschijnen veel berichten over het 1,5 m kantoor of de 6 ft office. Betekent dit dat we fors moeten verbouwen? Of dat de capaciteit aanzienlijk daalt? Wij denken dat dit voor moderne kantoren wel meevalt. Voor het archetype herenhuis-kantoor zullen de gevolgen wel ingrijpender zijn.

Lees meer >

Gerelateerde projecten

Hotel Mercure Amersfoort
De directievoering voor de renovatie van Wellness-hotel Amersfoort Veluwemeer.

Lees meer >


Bilderberg Hotels
10 jaren van nieuw- en verbouw van diverse landelijk gelegen hotels voor de Nederlandse hotelketen.

Lees meer >


Intercontinental Amstel Hotel
In opdracht van Intercontinental Group begeleidden wij het onderhoud aan het Amstel Hotel.

Lees meer >


VEN Amsterdam
Het voormalige hoofdkantoor van KPN is nu een hotel. Het is compleet verbouwd tot een multifunctioneel complex. Naast het hotel is er ook een casino in het pand gevestigd.

Lees meer >


COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op