Bel direct: 088 - 0024300

Hotels

De hotelwereld blijft in beweging. Er zijn steeds nieuwe impulsen nodig om de gunst van de klant te behouden. Hotels hebben zich ontwikkeld van 'slaap- en eetgelegenheden' tot multi functionele complexen.

Beleving wordt met hoofdletters geschreven. Enkele jaren geleden kwamen de design hotels op. Nu zijn ook andere concepten ontwikkeld met kleine en efficiënte kamers die van alle gemakken voorzien zijn. Bedoeld voor de digi-generatie. En ook hotels ontkomen niet aan verduurzaming. Sterker nog: het kan een onderscheidend criterium zijn.

Bij vergader- en congresfaciliteiten is beleving ook de rode draad. Niet omdat het trendy is. Het is aantoonbaar dat vergaderingen beter verlopen in een inspirerende omgeving die van alle gemakken is voorzien.

Contactpersoon voor deze sector

Gerelateerd nieuws

Stevens Van Dijck op avontuur

Samen avonturen beleven verbindt. Even weg uit je vertrouwde omgeving, dingen doen die je anders niet snel zou doen. Stevens Van Dijck ging met het hele team een weekend naar Vlieland. Een onvergetelijk avontuur.

Lees meer >

16-06-2022 - Door Astrid van Dun

Inspiratiesessie circulair bouwen

Hoe leuk het is om kennis te delen bleek deze week weer toen Stevens Van Dijck op uitnodiging van Pauwert Architectuur een inspiratiesessie over circulair bouwen mochten organiseren.

Lees meer >

14-06-2022 - Door Stefanie Bouman

Nieuw artikel op platform Betere Gebouwen zijn Circulair

Circulariteit krijgt binnen de bouw steeds meer vorm: vanuit vraag en aanbod ontstaan steeds weer nieuwe initiatieven. Er is sprake van enthousiasme én onwetendheid, lef én terughoudendheid. Vanuit Betere Gebouwen brengen we graag inspirerende voorbeelden aan het licht van hoe de bouwsector bijdraagt aan de circulaire transitie.

Lees meer >

02-06-2022 - Door Stefano Delea

Kantoor Stevens Van Dijck Leeuwarden is verhuisd

Ook in Noord-Nederland zijn er volop kansen voor Stevens Van Dijck Bouwmanagers en Adviseurs, dus reden genoeg om de locatie van ons kantoor in Leeuwarden te upgraden naar een mooie en centrale plaats in de Friese hoofdstad. Tegenover het station, met uitzicht op kunst en groen. Op de Lange Marktstraat 1 kunnen we weer jaren vooruit!

Lees meer >

Bouwkostentraining: hoe stuur je op kosten?

Een gebouw moet mooi zijn, functioneel, voldoen aan wet- en regelgeving en… betaalbaar zijn. Maar hoe stuur je als bouwmanager op kosten tijdens een bouwproces?

Lees meer >

Gerelateerde projecten

Hotel Mercure Amersfoort
De directievoering voor de renovatie van Wellness-hotel Amersfoort Veluwemeer.

Lees meer >


Bilderberg Hotels
10 jaren van nieuw- en verbouw van diverse landelijk gelegen hotels voor de Nederlandse hotelketen.

Lees meer >


Intercontinental Amstel Hotel
In opdracht van Intercontinental Group begeleidden wij het onderhoud aan het Amstel Hotel.

Lees meer >


VEN Amsterdam
Het voormalige hoofdkantoor van KPN is nu een hotel. Het is compleet verbouwd tot een multifunctioneel complex. Naast het hotel is er ook een casino in het pand gevestigd.

Lees meer >


COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op