Bel direct: 088 - 0024300

OurDomain Rotterdam Blaak

Wonen

Wonen in het hart van Rotterdam. Young professionals die dat willen kunnen vanaf Q1 2022 in Rotterdam Blaak terecht in wooncomplex OurDomain van Greystar. 612 studio’s en appartementen bieden plaats aan starters, pas afgestudeerden, (internationale) studenten en expats. Het woonconcept sluit aan op de nieuwe, moderne manier van leven van deze doelgroep.

Our Domain R0© Tangram Architekten

Het gebouw telt 24 verdiepingen en is 70 meter hoog. Op het dak is een tuin voorzien van maar liefst 600 m². Deze biedt een grandioos uitzicht over de skyline van Rotterdam. OurDomain biedt tal van faciliteiten voor de bewoners zoals een lounge, koffiehoek, gameroom, wasserette, werkflexplekken, bibliotheek, fietsenstalling en een fitnessruimte. En dit alles midden in de stad.

Our Domain R1© Tangram Architekten

Tangram Architekten ontwierp het gebouw dat wordt opgebouwd uit een soort ‘zwevende blokken’, gemaakt van aluminium geëtste platen in verschillende kleurschakeringen en gecombineerd met melkachtig glas. Door de aanlichting genereert dit 's avonds een schitterend beeld. De bouw startte in 2019 en wordt uitgevoerd door Stebru.

Stevens Van Dijck is betrokken als contractmanager namens Greystar om te borgen dat het gebouw conform de contractuele afspraken opgeleverd wordt.

Wij zijn ook betrokken bij de realisatie van het OurDomain wooncomplex van Greystar in Amsterdam Zuid-Oost.

Opdrachtgever:Greystar Netherlands
Ontwikkelaar:BOAG/Stebru
Locatie:Rotterdam
Architect:Tangram Architekten
Adviseurs:Spindler Installatietechniek
Constructie-adviesbureau S3
Aannemer:Stebru
Oppervlakte:Ca. 30.000 m² bvo

Sectoren

Gerelateerde diensten

AANBESTEDING EN CONTRACTVORMEN

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op