Bel direct: 088 - 0024300

OurDomain Rotterdam Blaak

Wonen

OurDomain Rotterdam Blaak biedt mooie en moderne woningen in het hart van Rotterdam, gelegen nabij Station Blaak, aan de oevers van de Maas. Een imposant gebouw van 70 meter hoog!

OurDomain Rotterdam Blaak beschikt over 612 huurappartementen en studio's, in een prachtig gebouw van 24 verdiepingen in het centrum van Rotterdam. 492 appartementen zijn volledig gestoffeerd en gemeubileerd. Het gebouw beschikt over hoogwaardige huisvesting voor zowel lange als korte termijn huurders. Er zijn veel voorzieningen en faciliteiten aanwezig, zoals een bioscoop, ‘music room’, fitness, studie- en relaxruimten, gameroom, inpandige fietsenstalling, wasmachineruimte en een groot dakterras met skylounge op 70 meter hoogte. Het dakterras biedt een fantastisch uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Our _Domain _6728

OurDomain Rotterdam Blaak is bestemd voor jonge professionals die aan hun carrière beginnen en studenten die zich richten op hun bachelor- of masterstudie. Daarnaast biedt OurDomain 44 gemeubileerde appartementen voor een all-in ‘short stay’ van 3-12 maanden. Alle bewoners kunnen gebruik maken van uitgebreide diensten en voorzieningen.

Skybar

Tangram Architekten ontwierp het gebouw dat wordt opgebouwd uit een soort ‘zwevende blokken’, gemaakt van aluminium geëtste platen in verschillende kleurschakeringen en gecombineerd met melkachtig glas. Door de aanlichting genereert dit 's avonds een schitterend beeld.

De kleurschakeringen van de gevels zijn afgeleid van een foto welke is genomen op deze locatie, na een van de meest verwoestende explosies tijdens het bombardement in 1940.

De bouw startte in 2019 en is gerealiseerd door Stebru. Op 17 december 2021 is het project opgeleverd.

Stevens Van Dijck was betrokken als contractmanager namens Greystar om te borgen dat het gebouw conform de contractuele afspraken werd opgeleverd.

Img -3

We zijn ook betrokken bij de realisatie van het OurDomain wooncomplex van Greystar in Amsterdam Zuid-Oost.

Opdrachtgever:Greystar Netherlands
Ontwikkelaar:BOAG/Stebru
Locatie:Rotterdam
Architect:Tangram Architekten
Adviseurs:Spindler Installatietechniek
Constructie-adviesbureau S3
Aannemer:Stebru
Oppervlakte:Ca. 30.000 m² bvo
Oplevering:December 2021

Sectoren

Gerelateerde diensten

AANBESTEDING EN CONTRACTVORMEN

Gerelateerd nieuws

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op