Bel direct: 088 - 0024300

Office floor modification Bissell Amsterdam

Kantoren

Eind februari 2012 is de verbouwing en inrichting van het nieuwe handelskantoor van Bissell Inc. in Amsterdam afgerond. Bissell Inc. is één van ’s werelds grootste stofzuigerfabrikanten en heeft op 1 maart jl. haar nieuwe handelskantoor in Amsterdam geopend. Het kantoor biedt plaats aan een groep medewerkers die vanuit Amsterdam de Europese markt zullen gaan bedienen.

Het kantoor is gevestigd op een kantoorverdieping aan de Stadhouderskade en is geheel gerenoveerd en ingericht  conform  de wensen van de opdrachtgever. Het ontwerp en de inrichting van het kantoor is door een Amerikaans architectenbureau uitgewerkt met als uitgangspunt de wereldwijde toegepaste huisstijl van Bissell Inc.

Stevens Van Dijck heeft de gehele voorbereiding en uitvoering van het project in opdracht van Bissell Inc. begeleid en is tevens opgetreden als risicodragend hoofdaannemer voor het hele project. Hierbij had Stevens Van Dijck  de gehele verantwoordelijkheid voor de uitwerking van de ontwerpzaken, de uitvoering daarvan en de financiële sturing op het budget. De samenwerking met de opdrachtgever is voor het grootste gedeelte op afstand verlopen door middel van hoofdzakelijk telefonisch overleg en e-mail verkeer, dit heeft het resultaat dat het project op tijd, binnen budget en tot volle tevredenheid van de opdrachtgever is afgerond niet in de weg gestaan.

Opdrachtgever:Bissell Inc. Grand Rapids Mi. U.S.A.
Locatie:Amsterdam
Interieurarchitect:Lauren James Studios (U.S.) - Lorene Roskamp
Aannemer:Verwol Project afbouw
Oppervlakte:375 m²

Sectoren

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op