Bel direct: 088 - 0024300

Huisvesting CED

Kantoren

CED verzorgt de schadeafhandeling voor vele verzekeraars in Europa. Er was behoefte aan meer efficiënte en eigentijdse huisvesting. Met inzet van een flexibel werkplekconcept. Na het opstellen van een programma van eisen is een marktverkenning uitgevoerd. Uiteindelijk bleek een renovatie en herinrichting van het huidige pand de meest efficiënte oplossing.

De nieuwe huisvesting moest geheel aansluiten bij de eisen van die tijd: efficiënt, comfortabel en met een transparante en aantrekkelijke uitstraling. Dit betekende onder meer dat het casco gebouw gerenoveerd en opgewaardeerd moest worden. Met name de performance van de installaties is op een hoger niveau gebracht. De casco renovatie is door eigenaar Merin uitgevoerd, in nauw overleg met CED.

De werkomgeving is ingericht conform de principes van activiteit gerelateerd werken. Dit heeft geresulteerd in veel werkplekken in een open omgeving, gecombineerd met overleg-, spreek-, en teamruimten. Omdat de inrichting veel efficiënter is kunnen 2 verdiepingen afgestoten worden, wat een significante besparing oplevert.

Stevens van Dijck heeft het programma van eisen opgesteld, geadviseerd over werkplekconcepten en heeft namens CED de uitvoering begeleid.

3628-CED_DSC2298

Opdrachtgever:CED Holding
Locatie:Rotterdam
Interieurarchitect:Sprank
Oppervlakte:ca. 4.300 m²
Oplevering:april 2014

Sectoren

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op