Bel direct: 088 - 0024300
  • Home
  • Projecten
  • Haalbaarheidsstudie uitbreiding kantoor TNO in Amsterdam

Haalbaarheidsstudie uitbreiding kantoor TNO in Amsterdam

Kantoren

TNO heeft diverse vestigingen in Nederland. Ook in Amsterdam houden zij kantoor. In een multi-tenant gebouw aan de Radarweg wordt sinds een aantal jaren een kantoorverdieping gehuurd. Door groei van de afdeling ontstaat een behoefte aan uitbereiding van het aantal werkplekken en ondersteunende faciliteiten.

Uitbreiden kan natuurlijk op verschillende manieren. Maar het moet uiteraard wel haalbaar zijn. Kies je voor een andere indeling van de aanwezige ruimte? Of moet er meer ruimte bij komen? En kan dat op de huidige locatie of is andere huisvesting geschikter? In 2019 is daarom samen met de gebruiker een plan gemaakt.

Stevens Van Dijck onderzocht de haalbaarheid van deze opties in een ‘fit-in’. Samen met de gebruikersorganisatie is gezocht naar de eisen en wensen ten aanzien van de huisvesting en inrichting. Daaropvolgend heeft Stevens Van Dijck het Programma Van Eisen opgesteld en vertaald naar een concrete zoekvraag voor de pre-COVID19 situatie.

Haalbaarheidsstudies in het gebouw op de Radarweg en in andere potentiële gebouwen leverden een aantal scenario’s op. Deze zijn uitgewerkt in een adviesrapport, waarvan ook een doorrekening van de huisvestingslasten en investeringskosten deel uitmaken. Dit onderzoek is in december 2020 afgerond.

In verband met COVID-19 is dit plan tijdelijk bevroren en per juli 2021 weer opgepakt. Met als grote vraag ‘hoe pakt hybride werken uit, en wat betekent dit voor onze inrichting’?

Dit plan wordt in december 2021 afgerond.

 Amsterdam _motionbuilding _02042018_1900

Opdrachtgever:TNO - CREF
Locatie:Amsterdam
Oppervlakte:1.500 m² BVO
Oplevering:Q4 2021

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op