Bel direct: 088 - 0024300

Raad van Advies

De Raad van Advies (RvA) heeft tot taak het functioneren van de onderneming kritisch te volgen en in het verlengde daarvan de directie van Stevens Van Dijck gevraagd en ongevraagd, maar op een gestructureerde manier, van advies te dienen.  De RvA is gekozen door de aandeelhouders en komt minimaal 6 keer per jaar met de directie bijeen.

Raad van Advies

Riëlla Hollander – Van der Vondervoort
Sinds 2013 werkt Riëlla bij Triodos Investment Management, momenteel als Director Food & Agriculture. In haar werk staat het streven naar een gezonde planeet boven aan. Haar kritische blik op hoe zaken ook anders kunnen is van grote toegevoegde waarde voor Stevens Van Dijck.    

Rh 100

"Het streven om een bijdrage te leveren aan Betere Gebouwen door het verlenen van deskundig en gedegen advies zit in het DNA van Stevens Van Dijck. Het bedrijf heeft een sterke positie verworven in de markt van bouw- management en -advies en de ambitie dit verder uit te bouwen op basis van duidelijke toegevoegde waarde."


Bart van der Poel
Is CFO en partner van Euram Investment Group, die actief is als investeerder in residentieel vastgoed in de Verenigde Staten. 

Portret 3 Copy Copy

"Stevens Van Dijck bewijst zich al decennialang als de adviseur voor bouwmanagement en vastgoedadvies. Die positie kun je alleen behouden en waarmaken als je echt doet wat je belooft. En de doelstellingen van opdrachtgever en adviseur naadloos op elkaar aansluiten. Dat vraagt deskundige en gedreven adviseurs die geloven in wat ze doen. Door deze instelling en werkwijze kwalificeert Stevens Van Dijck zich als ambitieuze en onderscheidende adviseurs."


COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op