Bel direct: 088 - 0024300

Kernwaarden

Onze bedrijfsfilosofie is gesponnen rondom immateriële waarden. Stevens Van Dijck wil een corporate community zijn waaraan medewerkers zich hechten en waarmee ze zich identificeren. Waarin ze zich thuis voelen en waardoor ze geïnspireerd en uitgedaagd worden. Waar samenwerken en van elkaar leren voorop staat in plaats van ten koste van elkaar werken aan de carrière. Waar respect voor elkaar de boventoon voert. Omdat medewerkers de dragers van deze cultuur zijn, selecteert Stevens Van Dijck alleen medewerkers die deze cultuur omarmen en versterken. Medewerkers die ook bereid zijn zich ten volle in te zetten en zich te blijven ontwikkelen.

Natuurlijk moet het bedrijf ook in economische zin renderen. De overtuiging is echter dat het gezond renderen een uitvloeisel is van die bedrijfscultuur, waarbij winst maken geen doel op zich is maar ten dienste staat van de continuering van de community.

Die cultuur uit zich ook in de wijze waarop Stevens Van Dijck samenwerkt met opdrachtgevers en andere projectpartners. Wat onder meer in het motto 'samenwerken met ambitie' tot uitdrukking komt. Verder is het realiseren van een gebouw voor Stevens Van Dijck geen doel op zich. Het gaat er om dat de toekomstige gebruiker dat gebouw waardeert. Dat de kwaliteit van dat gebouw bijdraagt aan het functioneren van die organisatie en het welzijn van de mensen.

Stevens Van Dijck adviseert naar beste kunnen en naar eer en geweten. Dit betekent dat we alle deskundigheid mobiliseren en ten dienste stellen van de opdrachtgever. En dat we niet alleen een onafhankelijke adviseur zijn maar ook een onafhankelijk advies uitbrengen.

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op