Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • Stefano Delea

Stefano

Stefano Delea - Partner | Senior projectmanager

“Het pand voor Ziggo is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever opgeleverd binnen tijd en budget. Hulde voor alle betrokken partijen, die deze huzarenklus hebben geklaard.” Bouwprojectmanagement betekent voor mij met respect voor ieders rol in het bouwproces erop sturen dat de doelstellingen van mijn opdrachtgever worden behaald.

“Het pand voor Ziggo  naar volle tevredenheid ........"

Momenteel ben ik bezig met de begeleiding van het ontwerpproces van het nieuwe regiokantoor van Enexis in Zwolle. De duurzaamheidsambities zijn ongekend voor Nederland. Energieneutraal en BREEAM Outstanding. Mijn cursus BREEAM expert kan ik direct in de praktijk toepassen.

Daarnaast werk ik aan een hands-on project, de verbouwing van 4500m² kantoor, welke in 2 maanden uitgevoerd moet worden voor Ziggo in Zwolle. Oplevering 7 oktober. Alle hands aan dek daarvoor.

Tevens doe ik momenteel de directievoering over de uitbreiding van het ziekenhuis in Leeuwarden met een zgn spoedapotheek incl inrichting en aanverwante werkzaamheden. Dit werk zal naar verwachting opgeleverd worden 2e week december.

And last but not least een mooi project in Leeuwarden, dit betreft een interne verbouwing van het monumentale paleis van justitie voor de Rijksgebouwendienst. Een uitdagende klus te meer omdat de rechtbank tijdens de bouwwerkzaamheden onverminderd moet blijven functioneren. Dit project met de nadruk op logistiek zit in de afronding van het Programma van Eisen.

 

Mijn nieuws

 • 13-07-2018 - Door Stefano Delea

  VEN Amsterdam opent haar deuren

  Park Inn by Radisson heeft begin juli haar hoteldeuren geopend. Het hotel is gevestigd in het 'oude' KPN kantoorpand in Amsterdam West.

  Lees verder >
 • 12-07-2018 - Door Stefano Delea

  BREEAM Very Good voor Expeditors International

  Uitreiking BREEAM certificaat Very Good.

  Lees verder >

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op