Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • Stefano Delea

Stefano

Stefano Delea - Partner | Senior projectmanager

Bouwprojectmanagement betekent voor mij met respect voor ieders rol in het bouwproces erop sturen dat de doelstellingen van mijn opdrachtgever worden behaald.

“Mooie projecten realiseren  naar volle tevredenheid ........"

‘What you see is what you get’, deze omschrijving past bij mij. Ik hou van bouwen en straal dat uit op een no-nonsense manier. In het ontwerptraject stuur ik actief en soepel het ontwerpteam aan. Ik stel de juiste kritische vragen en draag oplossingen aan zonder ‘op de stoel van de ontwerpers te gaan zitten’. In de uitvoering acteer ik als een oplettende directievoerder, die weinig woorden nodig heeft en stuurt op basis van kennis en gezag. Verder heb ik veel kennis van duurzaamheid en ben ik meer dan bekend met BREEAM certificering.

 

Mijn nieuws

 • 10-02-2022 - Door Stefano Delea

  Klooster Westerhûs gaat er komen!

  Na jaren van dromen, plannen maken en hoopvol wachten is het zover: klooster Westerhûs gaat er komen! Vorige week gingen de eerste heipalen de grond in en daarmee is de bouw officieel van start.

  Lees verder >
 • 06-12-2021 - Door Stefano Delea

  Bouw van nieuw klooster nabij Hijlaard van start

  De bouw van het nieuwe klooster nabij Hijlaard is van start. Bouwbedrijf Kolthof uit Stiens zal de vervallen monumentale boerderij restaureren en herbestemmen waarbij op de 'pleats' woningen voor de toekomstige kloosterlingen worden gebouwd en gastenkamers het kloosterhof gaan omzomen naar een ontwerp van J.O.N.G. architecten.

  Lees verder >

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op