Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • Stefanie Bouman

Stefanie

Stefanie Bouman - Stafmedewerker

Als stafmedewerkster zit ik op een centrale positie in de organisatie helemaal op mijn plek. Met elkaar zorgdragen voor een soepele bedrijfsvoering geeft veel voldoening.

  Bedrijfsvoering optimaliseren  geeft voldoening

  Tender support

  In de huidige markt is er veel vraag naar bouwadvies. Bij Stevens Van Dijck worden tenders vanaf het moment dat de uitvraag binnenkomt totdat de inschrijving de deur uitgaat begeleid door de afdeling Staf. Iedere uitvraag is anders, dus dat vraagt een aanpak op maat. Om het proces toch zoveel mogelijk te structureren heeft Stevens Van Dijck de Tender-Tackelaar in het leven geroepen. Weer een stap in de optimalisatie van de bedrijfsvoering.

  Mijn nieuws

  • 14-06-2022 - Door Stefanie Bouman

   Nieuw artikel op platform Betere Gebouwen zijn Circulair

   Circulariteit krijgt binnen de bouw steeds meer vorm: vanuit vraag en aanbod ontstaan steeds weer nieuwe initiatieven. Er is sprake van enthousiasme én onwetendheid, lef én terughoudendheid. Vanuit Betere Gebouwen brengen we graag inspirerende voorbeelden aan het licht van hoe de bouwsector bijdraagt aan de circulaire transitie.

   Lees verder >
  • 03-05-2022 - Door Stefanie Bouman

   Nieuw artikel op platform Betere Gebouwen zijn Circulair

   Groener, slimmer en leuker bouwen. Kan dat? Jazeker! Houtbouwbedrijf Tala doet dat namelijk, met een innovatief woningbouwconcept om ecologisch én economisch verantwoord te bouwen. Want de bouw moet groener en wel nu.

   Lees verder >

  COVID-19

  In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

  Lees meer

  Aanmelden nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
  Stevens Van Dijck nieuwsbrief

  Volg ons op