Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • Roxanne America

Roxanne

Roxanne America - Projectmanager

Tijdens mijn studie aan de Zuyd Hogeschool hoorde ik de term bouwmanagement voor het eerst. Al snel ontstond een grote interesse in deze dynamische en uitdagende rol binnen het bouwproces.

  Streven naar een  mooi eindproduct

  Ter verbreding van mijn praktische kennis, volgde ik ook de masterstudie ABP aan de TU Eindhoven. De brede kennis die ik tijdens mijn studiecarrière heb opgedaan geeft mij een goede basis voor mijn werkzaamheden bij Stevens Van Dijck. Hier leer ik elke dag bij en krijg ik de kans mijn expertise toe te passen binnen diverse projecten en in samenwerking met vele partijen. Denken in teamverband en streven naar een mooi en kwalitatief eindproduct zie ik als de basis van mijn werkzaamheden bij Stevens Van Dijck. 

  Mijn nieuws

  • 14-07-2022 - Door Roxanne America

   Projectbezoek met studievereniging SERVICE

   Je voelt de energie stromen wanneer je aan een enthousiaste groep studenten mag vertellen over je werk, je toffe project en het leuke team waarmee je samenwerkt. Stevens Van Dijck nam 14 studenten van de mastertrack USRE van de TU/e mee in de wereld van het bouwprojectmanagement.

   Lees verder >
  • 08-11-2021 - Door Roxanne America

   Onderwijsgebouw Echo TU Delft: flexibel en duurzaam

   Onderwijsgebouw Echo van TU Delft is in meerdere opzichten bijzonder. Maar op het gebied van duurzaamheid en flexibiliteit is het gebouw echt onderscheidend.

   Lees verder >

  COVID-19

  In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

  Lees meer

  Aanmelden nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
  Stevens Van Dijck nieuwsbrief

  Volg ons op