Bel direct: 088 - 0024300

Rob

Rob Beijer - Projectmanager

Detail: Een gebouw zit zo goed in elkaar en is zo mooi als een optelling van de details. Het kan alleen mooi worden als er voldoende aandacht is voor het uitwerken van de details. Hierbij is kennis en tijd nodig. Helaas ontbreekt dit teveel in het bouwproces. Met het bovenstaande in gedachten, stuur ik meer op de details om een beter gebouw en/of proces te krijgen.

  "Vertrouwen is goed,  controle is beter!!!"

  Ik word gewaardeerd om mijn technische kennis, oplossingsgerichtheid en mijn inzet voor zowel de projecten als mijn collega’s.

  Als voorzitter ben ik actief bij de OR. Schilderen is een van mijn leukste hobby's, ik heb er diverse prijzen mee gewonnen. Het is de kunst om mijn bouwkundige achtergrond te gebruiken met een vertaling naar 2 of 3 dimensies.

  Huidig project:
  Directievoering en kwaliteitstoezicht bij de verbouwing van TNO in Babylon Den Haag.

  Ontwikkeling in de markt:
  Opdrachtgevers willen ontzorgt worden door partijen en daar alle risico's neerleggen. Maar willen opdrachtgevers betalen voor afkooprisico's?

  Thema / kennisdomein:
  Techniek en STABU bestekken.

  Mijn nieuws

  • 20-03-2016 - Door Rob Beijer

   Wigo4it gepubliceerd in The Other Office

   Het project Wigo4it is samen met 79 andere innovatieve werkplekken - van over de hele wereld - gepubliceerd in het boek: "The Other Office".

   Lees verder >
  • 16-08-2013 - Door Rob Beijer

   Sloop gemeentehuis Leiderdorp

   Voor het uitbreidingsplan van het winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp was er reeds in 2007 een schetsplan ontwikkeld. Het project betreft de sloop van het gemeentehuis.

   Lees verder >

  Contact

  Wilt u passend advies voor uw organisatie?

  Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

  Aanmelden nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
  Stevens Van Dijck nieuwsbrief

  Volg ons op