Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • René van Kooi

René

René van Kooi - Partner | Senior projectmanager

De perfecte bouwmanager voor uw project, is in mijn ogen de manager die naast de noodzakelijke expertise en ervaring, vooral de beste "klik" heeft met uw huisvestingsteam. Als project-/bouwmanager ben ik de afgelopen 25 jaar betrokken geweest bij veelal grootschalige nieuwbouw- en renovatieprojecten van initiatief- tot en met uitvoeringsfase.

"Project-Bouwmanagement  is maatwerk"

In projecten ben ik voornamelijk een teamplayer, met respect voor ieders discipline, expertise en sterk in het creëren van een setting waarin het beste van elk afzonderlijk projectteamlid naar boven komt. Waar nodig directief maar bij voorkeur in overleg sturend.

Als projectmanager maak ik mijzelf niet belangrijker dan de rest van het team, het projectbelang staat voorop. Ik zie mijzelf als de 'onzichtbare' scheidsrechter, die de teams in staat stelt van elk project een mooie en leuke wedstrijd te maken. Dan is mijn missie geslaagd!

Ik heb inmiddels ruim 25 jaar ervaring met het aansturen van een breed scala aan projecten als projectmanager en directievoerder. En dan het liefst projecten die veelal technisch en/of organisatorisch gezien complex van aard zijn. Daarnaast geef ik als consultant specialistische adviezen, bijvoorbeeld op het gebied van huisvesting, aanbesteden en contractvormen.

Mijn nieuws

 • 30-11-2020 - Door René van Kooi

  OurDomain: De beste van de klas

  De beste van de klas. Een nobel streven dat niet zomaar voor het grijpen ligt. Maar leg je de lat écht hoog en toon je lef? Dan kán het lukken. The class of 2020 presenteerden vorige week de ‘besten van de klas’. Het project OurDomain Amsterdam South East van Greystar was genomineerd voor ‘the best new shared living development of the year’. En het bleef niet bij een nominatie, OurDomain kreeg ook daadwerkelijk de titel toebedeeld!

  Lees verder >
 • 13-10-2020 - Door René van Kooi

  Theater aan de Parade: "Een monument voor de toekomst"

  “Een monument voor de toekomst, een cultuurjuweel voor de stad”. Dit is hoe het nieuwe Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch werd betiteld, nadat de nieuwbouwplannen na 14 jaar discussiëren vorige week door de gemeenteraad werden goedgekeurd.

  Lees verder >

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op