Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • Mario van den Born

Mario

Mario van den Born - Projectmanager

Bouwen is leuk! Na een intensieve soms jarenlange voorbereiding, is de start van de bouw altijd weer de bekroning op het project waar iedereen naar uit heeft gekeken. Bouwen creëert nieuwe contacten, relaties, samenwerkingsverbanden, het levert werk op, het laat geld circuleren, de opdrachtgever krijgt zijn nieuwe gebouw, de gebruiker zijn nieuwe onderkomen, kortom; ‘Bouwen is een feest’.

‘Afspraak  is afspraak’

“Bouwen is een feest!!

Het bouwproces is opgebouwd uit meerdere fasen. Het concreet worden van het project gebeurt in de realisatiefase. Het managen van deze fase heet ‘directievoeren’. Het uitoefenen hiervan wordt steeds meer een specialisme waarbij de procesgang van groot belang is. Het aansturen en coördineren van de adviseurs voor de werktekeningproductie, de integratie en beoordeling van de werkplannen van de aannemer, de afstemming met brandweer en gemeente, het toetsen aan de contractafspraken en het sturen op de bouwkosten zijn belangrijker dan ooit. Dat is waar ‘steel’ ligt en waarin ik mij verder wil bekwamen. Dit is mijn ding!

Mijn nieuws

 • 22-06-2020 - Door Mario van den Born

  Bouwbedrijf Vrolijk boort eerste paal Nieuwe Nobelaer

  De bouw van de Nieuwe Nobelaer is nu écht begonnen. Bouwbedrijf Vrolijk uit Moerdijk heeft vorige week donderdag de eerste funderingspalen de grond in geholpen. In totaal gaat het om 319 palen die 13 meter de diepte in gaan. Om geluidsoverlast voor omwonenden te beperken worden de palen geboord. Een aardige klus!

  Lees verder >
 • 04-06-2020 - Door Mario van den Born

  Eerste paal cultuurcentrum Nieuwe Nobelaer

  Nieuwe Nobelaer staat aan de vooravond van een nieuw onderkomen. In week 25 wordt de eerste funderingspaal aangebracht voor het cultuurgebouw. De nieuwbouw wordt gerealiseerd op het Banakkerterrein aan de Parklaan te Etten-Leur.

  Lees verder >

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op