Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • Mario van den Born

Mario

Mario van den Born - Projectmanager

Bouwen is leuk! Na een intensieve soms jarenlange voorbereiding, is de start van de bouw altijd weer de bekroning op het project waar iedereen naar uit heeft gekeken. Bouwen creëert nieuwe contacten, relaties, samenwerkingsverbanden, het levert werk op, het laat geld circuleren, de opdrachtgever krijgt zijn nieuwe gebouw, de gebruiker zijn nieuwe onderkomen, kortom; ‘Bouwen is een feest’.

‘Afspraak  is afspraak’

“Bouwen is een feest!!

Het bouwproces is opgebouwd uit meerdere fasen. Het concreet worden van het project gebeurt in de realisatiefase. Het managen van deze fase heet ‘directievoeren’. Het uitoefenen hiervan wordt steeds meer een specialisme waarbij de procesgang van groot belang is. Het aansturen en coördineren van de adviseurs voor de werktekeningproductie, de integratie en beoordeling van de werkplannen van de aannemer, de afstemming met brandweer en gemeente, het toetsen aan de contractafspraken en het sturen op de bouwkosten zijn belangrijker dan ooit. Dat is waar ‘steel’ ligt en waarin ik mij verder wil bekwamen. Dit is mijn ding!

Mijn nieuws

 • 02-12-2019 - Door Mario van den Born

  Prologis Fokker Logistics Park opgeleverd

  Prologis Fokker Logistics Park is het grootste particuliere logistieke bedrijvenpark in Europa.

  Lees verder >
 • 29-08-2019 - Door Mario van den Born

  Realisatie distributiecentrum Borghese Logistics Lage Weide ligt op koers

  Borghese Logistics is de ontwikkelaar van het op bedrijvenpark Lage Weide gelegen nieuw te bouwen distributiecentrum aan de Uraniumweg in Utrecht.

  Lees verder >

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op