Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • Margriet van der Wal

Margriet

Margriet van der Wal - Projectmanager

Door een intensieve samenwerking met opdrachtgever probeer ik met een enthousiast team voor elke opgave een ‘passende jas’ te realiseren.

"Met enthousiasme  mensen samenbrengen"

Als projectmanager haal ik veel plezier uit het organiseren van het ontwerp- en bouwproces om mensen samen te brengen en op elkaar af te stemmen. Ik ben een sociaal persoon en mijn enthousiasme en energie blijken aanstekelijk te werken als ik mijn omgeving mag geloven. Middels een intensieve samenwerking met opdrachtgever probeer ik met een enthousiast team voor elke opgave een ‘passende jas’ te realiseren.

Mijn nieuws

 • 23-02-2018 - Door Margriet van der Wal

  Van Mourik Broekmanweg 6 opgeleverd

  Eind 2017 is het voormalige TNO gebouw aan de Van Mourik Broekmanweg 6 te Delft opgeleverd. De nieuwe huisvesting van de faculteit Wiskunde en Informatie van de Technische Universiteit Delft, biedt ruimte aan 460 werkplekken, 220 studieplekken, diverse vergaderruimtes en specifieke studie- en werklabs.

  Lees verder >
 • 05-12-2016 - Door Margriet van der Wal

  Verbouwing Poli-Apotheek Maasstad Ziekenhuis

  Stevens Van Dijck heeft in 2015 voor het Maasstad Ziekenhuis een haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd met betrekking tot de mogelijkheden voor integratie, groei en procesoptimalisatie van de Poli-Apotheek en de Geneesmiddelenregistratie.

  Lees verder >

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op