Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • Lianne Vreugdenhil

Lianne

Lianne Vreugdenhil - Projectmanager

Na mijn studie Bouwkunde aan de Hogeschool van Amsterdam, met een specialisatie in restauratie/transformatie projecten, heb ik ervaring opgedaan als projectmanager binnen de ontwerp- en interieurbouw.

  Celebrate what you've accomplished,  but raise the bar each time you succeed.

  Hoewel het enorm uitdagend is om een gebouw of project realiteit te laten worden in de praktische zin, is het zijn van de verbindende factor tussen de verschillende partijen en belangen hetgeen wat mij de meeste energie geeft. Het is de uitdaging een balans te vinden tussen ‘planet, people, profit én purpose’.

  Een project realiseren doe je samen en zorgt het er in het meest gunstige geval voor dat het gerealiseerde een positieve uitwerking heeft op de omgeving en de mensen die er gebruik van maken. Pas dan is het project in mijn ogen echt een succes! 

   

  Mijn nieuws

  • 11-10-2021 - Door Lianne Vreugdenhil

   Nieuwe locatie Tilburg University

   Binnen 4 maanden een universiteitsgebouw openen blijkt mogelijk! Waar de ene organisatie besluit een pand te verlaten, ontstaan weer mogelijkheden voor een ander. Met minimale aanpassingen is het pand geschikt gemaakt voor de nieuwe gebruikers: Tilburg University.

   Lees verder >
  • 07-10-2021 - Door Lianne Vreugdenhil

   Betere Gebouwen zijn Circulair organiseert een webinar

   Op donderdag 28 oktober 2021 organiseren we een webinar en gaan we op zoek naar het antwoord op deze vraag. Welke invloed hebben materiaalprijsstijgingen en materiaaltekorten op de transitie naar circulair bouwen? Voor hoe lang duurt deze invloed?

   Lees verder >

  COVID-19

  In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

  Lees meer

  Aanmelden nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
  Stevens Van Dijck nieuwsbrief

  Volg ons op