Bel direct: 088 - 0024300

Ieke

Ieke Selen - Projectmanager

Ieder bouwproject is als een muziekstuk, er zijn vele verschillende klanken die enkel door goed samenspel tot een kwalitatief goed muziekstuk leiden. Als projectmanager is het de kunst om de vele verschillende klanken die in een bouwproces klinken tot een muziekstuk te smeden.

"Kwaliteit door  samenspel"

Hoewel het samenwerken met gelijkgezinden meestal gemakkelijker verloopt vind ik het juist een uitdaging om met mensen van verschillende achtergronden te werken. In mijn vak maar ook in mijn hobby's zoek ik het samenwerken met verschillende mensen op. Ik zie het als grote uitdaging om van verschillende belangen één belang te smeden namelijk het neerzetten van een goed eindresultaat. Oprecht communiceren, gedisciplineerd werken en open staan voor vernieuwing zijn voor mij de sleutels tot succes.  


 

Mijn nieuws

 • 09-07-2020 - Door Ieke Selen

  Renovatie Stadhuis Groningen van start

  Het is nu echt begonnen: de grootschalige renovatie en restauratie van het Stadhuis in Groningen. Omdat het renoveren van een monumentaal gebouw bijzondere zorg vraagt, is een team samengesteld met veel ervaring op dit gebied.

  Lees verder >
 • 20-04-2020 - Door Ieke Selen

  Oplevering Wärtsilä spoorzone Zwolle

  In opdracht van ProRail heeft Stevens Van Dijck een grootschalige verbouwing uitgevoerd van de bijna monumentale spoorwegloodsen in de spoorzone van Zwolle. De gebouwen zijn naar grote tevredenheid van ProRail, gebouw eigenaar NS en huurder Wärtsilä opgeleverd.

  Lees verder >

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op