Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • Gerard Schouten

Gerard

Gerard Schouten - Senior adviseur

"Praat eerst met de eigen organisatie over een verandering van de werkomgeving en pas daarna de werkomgeving aan. Andersom is het invoeren van een nieuwe manier van werken gedoemd te mislukken".

"Er is niet één manier van (nieuwe) werken........"

Ervaring als adviseur en projectmanager op gebied van huisvestingsvraagstukken heeft geleerd dat elk project, vanaf initiatief- tot en met de uitvoeringsfase, uniek is en elke keer weer een geweldige nieuwe uitdaging betekent.

Project uitgelicht:
De gemeente Stichtse Vecht is druk doende met de uitwerking van de plannen om alle medewerkers, die nu op verschillende locaties zijn gehuisvest, samen te voegen op één locatie in Maarssen. Het huidige gemeentehuis in Maarssen wordt geheel gerenoveerd op basis van een nieuw werkplek concept dat invulling geeft aan de wens om volgens de principes van Het Nieuwe Werken te gaan werken. Nadat Stevens Van Dijck eerder het programma van eisen heeft geschreven zijn wij nu verantwoordelijk voor het totale projectmanagement en de budgetbewaking gedurende deze transformatie.

De veranderende dienstverlening en de verdere uitbreiding van de taken van de gemeente in 2015 vragen om een eigentijdse kantooromgeving die de medewerkers in staat stelt hun dagelijkse werkzaamheden op de juiste manier te kunnen invullen en de dienstverlening naar de burgers op een nog hoger plan te brengen. Het onderwerp duurzaamheid staat hoog op de agenda en in samenwerking met het bestuur en de projectgroep worden diverse plannen op dit gebied momenteel verder uitgewerkt. De gemeente stelt zichzelf als voorbeeld voor de bewoners en bedrijven op het gebied van duurzaamheid en wil dit ook duidelijk in het nieuwe ontwerp naar voren laten komen. 

De planning voorziet nu in een start van de renovatie begin januari 2015 en de oplevering is gepland voor na de zomer van dat jaar. 

Mijn nieuws

 • 19-01-2017 - Door Gerard Schouten

  Integraal zorg- en welzijn centrum Antoniushof Montfoort

  In opdracht van de Stichting Welzijn Ouderen Montfoort Linschoten (SWOM) doet Stevens Van Dijck onderzoek naar de mogelijkheden om een integraal zorg- en welzijn centrum te realiseren in de Antoniushof in Montfoort.

  Lees verder >
 • 19-02-2015 - Door Gerard Schouten

  Google heeft het LEED Gold certificaat behaald

  Het Google kantoor in Amsterdam dat recentelijk geheel is gerenoveerd heeft het LEED Gold certificaat behaald.

  Lees verder >

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op