Bel direct: 088 - 0024300

Frank

Frank Kroese - Projectmanager

Frank heeft oog voor detail. Zo gaat er niets verloren!

"Frank….oh, dat komt wel weer goed!"

Raamovereenkomst met Provincie Zuid Holland
Provincie Zuid Holland heeft voor de komende twee jaar een strategisch partner gevonden voor technisch advies. In combinatie met Smits Van Burgst gaat Stevens Van Dijck op basis van een raamovereenkomst de provincie ondersteunen in vastgoed- en huisvestingszaken.

We zullen daarmee strategisch partner van de provincie zijn en de provincie begeleiden in haar regisserende rol en taakuitvoering bij het aansturen van leveranciers op het gebied van vastgoed en huisvesting. Taken die hieronder vallen zijn bouwmanagement alsmede het adviseren over het technisch onderhoud van gebouwen en installaties. Behalve adviseren zullen we ook de uitbesteding en aansturing van het onderhoud begeleiden.

Concrete plannen zijn de implementatie van een flexibel kantoorconcept. Als gevolg daarvan zullen de gebouwen van het provinciehuis in Den Haag verbouwd en gerenoveerd worden. Dit gebeurt in fases. De ontwerpfase en de uit uitvoering van de eerste fase zijn reeds gestart.

In de raamovereenkomst is de combinatie Stevens Van Dijck| Smits Van Burgst beoordeeld op hun visie op strategisch partnerschap en visie ten aan zien van kwaliteitsborging, het Nieuwe Werken, lerende organisatie, bouwmanagement, MVO en doelmatigheid.

Huidig projecten:
Begin 2014 ben ik gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de eerste fase, het renoveren van gebouw AB van het provinciehuis Zuid-Holland. Een leuke en uitdagende klus. Het gehele interieur wordt vernieuwd en de klimaatinstallatie wordt aangepast. Gedurende de uitvoering blijft het bestaande restaurant inclusief keuken geheel operationeel. Parallel daaraan wordt de brandmeldinstallatie geheel vernieuwd. Dit vraagt om een nauwkeurige samenwerking van alle disciplines. Stevens Van Dijck is daarbij de "spin in het web".

Thema / kennisdomein:
Directievoering, gefocust op praktijksituaties  tijdens de realisatiefase. Door persoonlijke interesse verder gespecialiseerd op alles wat met brandveiligheid te maken heeft.

Daarnaast vier ik dit jaar mijn 20-jarig EHBO jubileum.

Mijn nieuws

 • 03-07-2017 - Door Frank Kroese

  Feestelijke opening Erasmus Universiteitsbibiotheek

  Donderdag 29 juni jl. vierde de Erasmus universiteit de officiële opening van de universiteitsbibliotheek. Sinds oktober 2015 is er hard gewerkt aan de renovatie.

  Lees verder >
 • 09-03-2017 - Door Frank Kroese

  De laatste werkzaamheden bij B gebouw Universiteit Rotterdam

  De bibliotheek van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is volledig gerenoveerd. De renovatie was noodzakelijk om aan te sluiten bij de huidige en toekomstige manier van studeren en werken.

  Lees verder >

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op