Bel direct: 088 - 0024300

Frank

Frank Kroese - Projectmanager

Frank heeft oog voor detail. Zo gaat er niets verloren!

"Frank….oh, dat komt wel weer goed!"

Bouwen is mijn passie. Dat komt niet alleen voort uit belangstelling voor techniek en architectuur. Juist het feit dat zoveel aspecten en disciplines in een bouwproject bijeenkomen, maakt het extra interessant. In de rol die een mix van operationele en tactische taken met zich meebrengt ben ik op mijn best. Verder ben ik graag een verbindende factor. Met als doel om met alle betrokken partijen tot oplossingen en uiteindelijk tot een perfect eindresultaat te komen. Waarbij ik het de ene keer meer over de 'managementboeg gooit' en de andere keer inhoudelijk voorstellen doe. Mijn ruime ervaring met renovatieprojecten heeft mij geleerd dat het erop aan komt om risico's te voorzien en te onderkennen. En om als ze zich voordoen slagvaardig op te treden.

Mijn nieuws

 • 09-06-2022 - Door Frank Kroese

  Stedelijk Museum Schiedam geopend

  Onder luid applaus werden de roze linten doorgeknipt: Stedelijk Museum Schiedam is geopend! Een moment waar lang naar uit is gekeken, want de renovatie van het museum heeft ruim 2 jaar geduurd. Het resultaat mag er zijn: het Sint Jacobs Gasthuis is nu een prachtig, toekomstbestendig museum waarvan de Schiedammers nog járen plezier zullen hebben!

  Lees verder >
 • 27-10-2020 - Door Frank Kroese

  Hoogste punt David de Wiedgebouw UU

  Een bijzondere mijlpaal is behaald toen het hoogste punt werd bereikt van de nieuwbouw van het EM-centrum van het David de Wiedgebouw van de Universiteit Utrecht. Aan het David de Wiedgebouw bouwt BAM Bouw en Techniek – Projecten, voor het Life Sciences Cluster, een ‘EM-square’; een faciliteit met hoogwaardige en gevoelige elektronenmicroscopen. Daarnaast wordt een aansluiting op het WKO-systeem gerealiseerd en worden de laboratoria verduurzaamd.

  Lees verder >

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op