Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • Eva van Valderen

Eva

Eva van Valderen - Projectmanager

Bouwen is een team effort. Ieder teamlid heeft zijn rol in de wedstrijd. Door een goed geregisseerd samenspel leveren we met elkaar het eindresultaat.

  Bouwen is  een team effort!

  De kern van goede samenwerking is begrip voor elkaars mening en een open houding. Als projectmanager is het belangrijk om deze verhoudingen te doorgronden en hierop te anticiperen.

  Dezelfde harmonie ontstaat door de verschillende disciplines die bij de bouw gemoeid zijn. Bouwen is complex en een goede afstemming tussen onderlinge disciplines is een uitdagend en leuk spel. In die afstemming neem je als projectmanager een sleutelrol in. Deze rol is per project en per fase anders. Dat maakt de positie als projectmanager ontzettend interessant.  

  Al van kleins af aan ben ik gefascineerd door de bouw. Als kind stond ik bij iedere bouwplaats stil om het ensemble van alle werkstromen te aanschouwen. Wat een energie geeft dat. Ik besloot om bouwkunde te studeren aan de Technische Universiteit Eindhoven, gevolgd door de master Architectuur en de master Bouwfysica. De combinatie en afstemming van techniek en esthetiek is een rode draad geweest in mijn studie. Het kunnen opzoeken van deze balans is voor mij een waardevolle eigenschap in mijn werk als projectmanager.

  Mijn nieuws

  • 16-09-2021 - Door Eva van Valderen

   Organisational Environmental Footprint

   Het klimaat verandert, daarvan zijn we ons heel bewust. We proberen op allerlei manieren mee te helpen in het beperken van de schade. Op kleine schaal, thuis, maar ook op grotere schaal, in onze organisatie.

   Lees verder >

  COVID-19

  In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

  Lees meer

  Aanmelden nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
  Stevens Van Dijck nieuwsbrief

  Volg ons op