Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • Eelco Braakman

Eelco

Eelco Braakman - Senior projectmanager

Van kinds af aan ben ik altijd dol geweest op bouwen. Al heel jong wist ik dat ik HTS zou doen. Later ontdekte ik dat de sleutel van een goed bouwproject in de samenwerking zit.

  De tolk tussen opdrachtgever  en ontwerpteam

  Na de HTS ben ik meteen doorgegaan met PHTO projectmanagement en sociale vaardigheden. Ik kreeg door dat een goed project afhankelijk was van een effectieve samenwerking van alle betrokkenen. Vanuit de tekenkamer en architectenbureau doorgestroomd in het bouwprojectmanagement waarbij ik mijn ei kwijt kon in het realiseren van goede samenwerkingsverbanden en daarmee prachtige projecten door heel Nederland.

  Daarna ook bij grotere organisaties mogen meedraaien om de opdrachtgeverskant nog beter te kunnen doorgronden. Niet alleen vanuit beheer en exploitatie, maar ook vanuit gebruikersperspectief.

  Nu weer terug in het bouwmanagement om met al deze verschillende ervaringen mooie nieuwe samenwerkingsverbanden tot stand te brengen in nieuwe projecten. Hierbij ligt voor mij, naast een goed bouwproject, continu de focus op de mens in het project. Elke partner in een project komt goed tot zijn recht door de juiste mensen in te zetten en die een kans te geven zich te ontwikkelen in het project en hun vak. Hiermee kan iedereen met veel plezier de beste bijdrage leveren voor de opdrachtgever.

  Mijn nieuws

  • 06-04-2022 - Door Eelco Braakman

   Update auditorium Vrije Universiteit Amsterdam

   Het auditorium van de Vrije Universiteit in Amsterdam is de laatste 2 jaar niet zoveel in gebruik geweest als anders. Maar, de tijd heeft er zeker niet stilgestaan. Een flinke opknapbeurt, ook om beter te voldoen aan de behoeften van de gebruikers, heeft de ruimte voorzien van een compleet nieuwe uitstraling.

   Lees verder >
  • 17-03-2022 - Door Eelco Braakman

   Samen leren ontdekken

   Projectmanagement is een vak. Maar hebben we in zekere zin niet allemaal te maken met het ‘managen van projecten’? Hoe pak jij jouw project aan? Wat komt daarbij kijken? En welke vaardigheden komen goed van pas?

   Lees verder >

  COVID-19

  In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

  Lees meer

  Aanmelden nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
  Stevens Van Dijck nieuwsbrief

  Volg ons op