Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • Dieter Beijersbergen

Dieter

Dieter Beijersbergen - Adviseur

Communiceren, meedenken en elkaar helpen geeft het beste resultaat! Mijn functie bij Stevens Van Dijck is een veelomvattende: het ontwikkelen van werkplekconcepten in 3D schetsen, het maken van NEN 2580 meetstaten en ontruimingsplattegronden, en tevens ben ik uitvoerend netwerk/systeembeheerder. Mijn doel is om mensen te voorzien van mooi en duidelijk (beeld)materiaal om ze te helpen bij het goed uit kunnen voeren van hun werk of om een bepaald doel te bereiken!

"Nadenken over  anders werken"

Door onze permanente beschikking over alle informatie kunnen onze kantoren en werkplekken anders ingericht worden. Het 'nieuwe' werken, of mensenwerk, geeft een activiteiten gerelateerd kantoorconcept waarbij vooral nagedacht wordt over welke activiteiten op een kantoor plaats kunnen vinden.

Computer/bureauwerkzaamheden zijn niet meer de vanzelfsprekende activiteiten die men op kantoor uitvoert, dit kan plaats- en tijdonafhankelijk gebeuren met behulp van laptops, tablets en smartphones.  Kantoren bieden steeds meer de faciliteiten om elkaar te ontmoeten, informatie uit te wisselen en van elkaar te leren.

 


Mijn nieuws

 • 08-07-2013 - Door Dieter Beijersbergen

  3D Space Planning steeds realistischer

  Om een beeld te krijgen van de uitkomsten van een werkplekonderzoek, maken we gebruik van de zogenaamde Space Planning.

  Lees verder >
 • 29-11-2012 - Door Dieter Beijersbergen

  NEN 2580 meting voor de actuele BVO/VVO

  Vraagstukken omtrent de gebruiksoppervlakte van woningen, de verhouding tussen de bruto- en verhuurbare vloeroppervlakte en de toedeling van de gemeenschappelijke ruimten zijn in de vastgoedmarkt vaak aan de orde. Of het nu gaat om het opstellen van een huur- of koopovereenkomst, een huurprijsherziening of de verdeling van de servicekosten, een NEN2580 meting biedt essentiële informatie om discussie omtrent deze onderwerpen te voorkomen.

  Lees verder >

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op