Bel direct: 088 - 0024300

Bram

Bram Priem - Partner | Senior projectmanager

Bouwen is een feest en dan heb ik ook nog eens het voorrecht om aan fantastische en veelzijdige bouwprojecten te mogen werken!

"Bouwen is een feest!!"

Tijdens mijn opleiding bouwkunde in Delft maakte ik al kennis met bouwprojectmanagement. Inmiddels werk ik ruim 20 jaar bij Stevens Van Dijck als projectmanager en directievoerder. En ben ik sinds 2015 partner bij Stevens Van Dijck.

Ik voer mijn rol als projectmanager en directievoerder uit vanuit een sterk inhoudelijke betrokkenheid. Mijn doel in iedere samenwerking is het creëren van eensgezindheid in het behalen van het gemeenschappelijke doel: op tijd, binnen budget een kwalitatief hoogwaardig gebouw opleveren.

Het liefst houd ik me bezig met ambitieuze en complexe bouwprojecten, zoals hoogbouw, publieke gebouwen, multifunctionele complexen etc. In veel van deze projecten komen aspecten als D&C-contracten, ‘lean bouwen’, BIM en hoge duurzaamheidsambities voor.

Mijn nieuws

 • 22-11-2021 - Door Bram Priem

  Onderwijsgebouw Echo uitgelicht in Industriebouw Magazine

  Industriebouw Magazine geeft scherpe analyses van bouwprojecten in de utiliteitsbouw en industrie. In de editie van november 2021 krijgt de nieuwbouw van onderwijsgebouw Echo een podium.

  Lees verder >
 • 04-11-2021 - Door Bram Priem

  Tijdelijke huisvesting Tweede Kamer uitgelicht op PI Online

  PI Online publiceerde een artikel over de tijdelijke huisvesting voor de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Over de vereniging van toegankelijkheid en beveiliging, de flexibiliteit van het gebouw en herkenbaarheid voor de gebruikers.

  Lees verder >

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op