Bel direct: 088 - 0024300

Bram

Bram Priem - Partner | Senior projectmanager

Bouwen is een feest en dan heb ik ook nog eens het voorrecht om aan fantastische en veelzijdige bouwprojecten te mogen werken!

"Bouwen is een feest!!"

Tijdens mijn opleiding bouwkunde in Delft maakte ik al kennis met bouwprojectmanagement. Inmiddels werk ik ruim 15 jaar bij Stevens Van Dijck als projectmanager en directievoerder.

Ik voer mijn rol als projectmanager en directievoerder uit vanuit een sterk inhoudelijke betrokkenheid. Mijn doel in iedere samenwerking is het creëren van eensgezindheid in het behalen van het gemeenschappelijke doel: op tijd, binnen budget een kwalitatief hoogwaardig gebouw opleveren.

Het liefst houd ik me bezig met ambitieuze en complexe bouwprojecten, zoals hoogbouw, publieke gebouwen, multifunctionele complexen etc. In veel van deze projecten komen aspecten als D&C-contracten, ‘lean bouwen’, BIM en hoge duurzaamheidsambities voor.

Mijn nieuws

 • 07-06-2018 - Door Bram Priem

  Ontwerp publieksingang tijdelijke huisvesting Tweede Kamer gereed

  Voor de tijdelijke locatie van de Tweede Kamer komt een publieksingang om de grote aantallen bezoekers goed en veilig te kunnen ontvangen.

  Lees verder >
 • 21-12-2017 - Door Bram Priem

  De Universiteitsbibliotheek wint publieksprijs

  Op woensdag 20 december 2017 werd de Rotterdam Architectuurprijs 2017 uitgereikt en Universiteitsbibliotheek Erasmus Universiteit mocht de publieksprijs in ontvangst nemen. Het publiek heeft gestemd en gekozen; een meer dan terechte winnaar.

  Lees verder >

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op