Bel direct: 088 - 0024300

Bram

Bram Priem - Partner | Senior projectmanager

Bouwen is een feest en dan heb ik ook nog eens het voorrecht om aan fantastische en veelzijdige bouwprojecten te mogen werken!

"Bouwen is een feest!!"

Tijdens mijn opleiding bouwkunde in Delft maakte ik al kennis met bouwprojectmanagement. Inmiddels werk ik ruim 20 jaar bij Stevens Van Dijck als projectmanager en directievoerder. En ben ik sinds 2015 partner bij Stevens Van Dijck.

Ik voer mijn rol als projectmanager en directievoerder uit vanuit een sterk inhoudelijke betrokkenheid. Mijn doel in iedere samenwerking is het creëren van eensgezindheid in het behalen van het gemeenschappelijke doel: op tijd, binnen budget een kwalitatief hoogwaardig gebouw opleveren.

Het liefst houd ik me bezig met ambitieuze en complexe bouwprojecten, zoals hoogbouw, publieke gebouwen, multifunctionele complexen etc. In veel van deze projecten komen aspecten als D&C-contracten, ‘lean bouwen’, BIM en hoge duurzaamheidsambities voor.

Mijn nieuws

 • 21-07-2022 - Door Bram Priem

  Video ECHO TU Delft

  In deze video vertellen Bram Priem, senior projectmanager en directeur van Stevens Van Dijck, en collega-projectmanager Roxanne America over hun werkzaamheden voor de TU Delft.

  Lees verder >
 • 16-05-2022 - Door Bram Priem

  Onderwijsgebouw Echo TU Delft geopend

  Mooie woorden, blije gezichten en een werkelijk práchtig gebouw. Het nieuwe onderwijsgebouw Echo van TU Delft is officieel geopend! Een mooi moment om met het hele team stil te staan bij de weg die is afgelegd en het resultaat dat er nu staat. Speeches, een rondgang door het inmiddels volledig ingerichte pand, een groepsfoto en feestelijke borrel vormden de afsluiting van dit bijzondere project.

  Lees verder >

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op