Bel direct: 088 - 0024300

Bram

Bram Priem - Partner | Senior projectmanager

Bouwen is een feest en dan heb ik ook nog eens het voorrecht om aan fantastische en veelzijdige bouwprojecten te mogen werken!

"Bouwen is een feest!!"

Tijdens mijn opleiding bouwkunde in Delft maakte ik al kennis met bouwprojectmanagement. Inmiddels werk ik ruim 20 jaar bij Stevens Van Dijck als projectmanager en directievoerder. En ben ik sinds 2015 partner bij Stevens Van Dijck.

Ik voer mijn rol als projectmanager en directievoerder uit vanuit een sterk inhoudelijke betrokkenheid. Mijn doel in iedere samenwerking is het creëren van eensgezindheid in het behalen van het gemeenschappelijke doel: op tijd, binnen budget een kwalitatief hoogwaardig gebouw opleveren.

Het liefst houd ik me bezig met ambitieuze en complexe bouwprojecten, zoals hoogbouw, publieke gebouwen, multifunctionele complexen etc. In veel van deze projecten komen aspecten als D&C-contracten, ‘lean bouwen’, BIM en hoge duurzaamheidsambities voor.

Mijn nieuws

 • 07-09-2021 - Door Bram Priem

  Tijdelijke huisvesting Tweede Kamer gereed

  De verbouwing van het voormalige ministeriegebouw aan de Bezuidenhoutseweg 67 in Den Haag tot tijdelijke huisvesting voor de Tweede Kamer der Staten-Generaal is gereed. Stevens Van Dijck was onderdeel van een team, onder leiding van het Rijksvastgoedbedrijf, dat deze opdracht heeft gerealiseerd. Het ontwerp is van Zecc Architecten.

  Lees verder >
 • 25-06-2020 - Door Bram Priem

  TU Delft krijgt flexibel en energieleverend onderwijsgebouw

  Het nieuwe gebouw Echo is een multifunctioneel, interfacultair onderwijsgebouw met ruimte voor lezingen, klassikale lessen, groepswerk, projectmatig onderwijs, debatten en zelfstudie. Tegelijk dient het als platform voor sociale interactie, reflectie en inspiratie. Een aanwinst voor TU Delft.

  Lees verder >

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op