Bel direct: 088 - 0024300

Bram

Bram Priem - Partner | Senior projectmanager

Bouwen is een feest en dan heb ik ook nog eens het voorrecht om aan fantastische en veelzijdige bouwprojecten te mogen werken!

"Bouwen is een feest!!"

Tijdens mijn opleiding bouwkunde in Delft maakte ik al kennis met bouwprojectmanagement. Inmiddels werk ik ruim 20 jaar bij Stevens Van Dijck als projectmanager en directievoerder. En ben ik sinds 2015 partner bij Stevens Van Dijck.

Ik voer mijn rol als projectmanager en directievoerder uit vanuit een sterk inhoudelijke betrokkenheid. Mijn doel in iedere samenwerking is het creëren van eensgezindheid in het behalen van het gemeenschappelijke doel: op tijd, binnen budget een kwalitatief hoogwaardig gebouw opleveren.

Het liefst houd ik me bezig met ambitieuze en complexe bouwprojecten, zoals hoogbouw, publieke gebouwen, multifunctionele complexen etc. In veel van deze projecten komen aspecten als D&C-contracten, ‘lean bouwen’, BIM en hoge duurzaamheidsambities voor.

Mijn nieuws

 • 07-12-2021 - Door Bram Priem

  Stevens Van Dijck: méér dan alleen bouwmanagement en advies

  Dat je bij Stevens Van Dijck voor méér dan alleen voor bouwprojectmanagement en advies terecht kunt, blijkt uit deze leuke post van RE:BORN. RE:BORN is een vastgoedontwikkelaar met een bijzondere kijk op herontwikkeling.

  Lees verder >
 • 03-12-2021 - Door Bram Priem

  Onderwijsgebouw Echo uitgelicht in Stedenbouw Magazine

  Dat bijzondere projecten worden opgemerkt blijkt ook uit de publicatie van Stedenbouw. Stedenbouw is een platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie. Het maakt ons trots dat de nieuwbouw van onderwijsgebouw Echo van TU Delft daar plaats in heeft gekregen. In een leuk interview met diverse projectbetrokkenen komen de bijzondere kenmerken van het project, zoals CO2 neutraliteit, circulariteit, flexibiliteit uitgebreid aan bod.

  Lees verder >

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op