Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • Bram Jongejan

Bram

Bram Jongejan - Partner | Senior adviseur

Laten we het tijdens alle fasen in een project, samen en voor elkaar leuker en makkelijker maken, zonder daarbij aan onze verantwoordelijkheden voorbij te gaan. Uiteindelijk is iedereen gebaat bij een voor hem of haar optimaal resultaat, waarbij elkaars belangen niet uit het oog verloren worden, maar vooral het belang van het eindresultaat voorop staat.

“Gezamenlijk eenvoudige  keuzes durven te maken”

Als een ambitieuze en enthousiaste adviseur en projectmanager heb ik mij de laatste jaren toegelegd op renovaties, herinrichting- en afbouwprojecten. Vanuit mijn achtergrond ‘organisation studies’ ben ik geïnteresseerd in het optimaal laten functioneren van een organisatie en het effect daarvan op huisvesting en het gebouw. Deze rol vervul ik voor opdrachtgevers in de onderwijssector, semi-overheden en commerciele sector. Door in een vroegtijdig stadium hier samen met de opdrachtgever uitgebreid bij stil te staan, lukt het om gedurende de ontwerp- en uitvoeringsfasen hier een goede invulling aan te geven (bricks & bites). Uiteraard zonder voorbij te gaan aan het gedragscomponent wat hierbij hoort (behaviour). 

Wat mij vooral aanspreekt is het schakelen tussen verschillende abstractieniveaus en het communiceren met verschillende doelgroepen. Soms op strategisch niveau even een pas op de plaats maken, het project overzien en vooruitkijken om daarna weer operationeel oplossingen te zoeken. De absolute uitdaging is om voor alle stakeholders een zo optimaal mogelijk resultaat te halen zonder concessies te hoeven doen in tijd, geld en kwaliteit. Ik werk graag met ambitieuze teams die geen genoegen nemen met voor de hand liggende oplossingen en die bereid zijn een onderwerp, gebouw of probleem integraal te benaderen.

‘Informeel professioneel’; zo werk ik graag! Een commitment aangaan voor de klus, samenwerken en je verantwoordelijk voelen voor het eindresultaat. 

Mijn nieuws

 • 10-05-2022 - Door Bram Jongejan

  Afdeling Longrevalidatie Radboudumc opgeleverd

  De afdeling Longrevalidatie van het Radboudumc is nu écht bijna klaar voor gebruik. De oplevering is achter de rug en daarmee staat niks de verhuizing per 27 mei nog in de weg. Tot die tijd worden de puntjes op de "i" gezet en de tuin aangelegd.

  Lees verder >
 • 11-02-2022 - Door Bram Jongejan

  De Week van de Circulaire Economie: inspirerend en enthousiasmerend

  Sommige begrippen krijgen steeds meer lading. Circulariteit is daar een voorbeeld van. Tijdens de Week van de Circulaire Economie hebben we onze kennis verder kunnen verdiepen door deel te nemen aan een aantal webinars.

  Lees verder >

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op