Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • Bram Jongejan

Bram

Bram Jongejan - Partner | Senior adviseur

Laten we het tijdens alle fasen in een project, samen en voor elkaar leuker en makkelijker maken zonder daarbij aan onze verantwoordelijkheden voorbij te gaan. Uiteindelijk is iedereen gebaat bij een voor hem of haar optimaal resultaat waarbij elkaars belangen niet uit het oog verloren worden maar vooral het belang van het eindresultaat voorop staat.

“Gezamenlijk eenvoudige  keuzes durven te maken”

Op dit moment werk ik o.a. aan het project Inrichting kantoor TNO New Babylon 

TNO verhuist beide locaties in Delft (Schoemakersstraat en Brassersplein) naar een nieuw hoofdlocatie in Den Haag, New Babylon. Hiertoe is een huurovereenkomst van 10.000 m² BVO aangegaan. Vanaf het besluit van de Raad Van Bestuur om de huurovereenkomst te ondertekenen ben ik betrokken als adviseur en projectmanager. Alle traditionele fasen van een project zijn doorlopen. Van projectplan via een programma van eisen en de gehele investeringsraming, tot het ontwerp en de uitvoering. In het pand komen meerdere bedrijfsculturen samen te werken in een omgeving die gebaseerd is op Activiteit Gerelateerd Werken. Niet alleen een proces met aandacht voor de hardware, maar zeer zeker ook voor de zachte kant van deze verandering. Bijzondere ruimten zijn een cluboffice, een vergadercentrum, een grootkeuken, meerdere specialistische laboratoria (bekabeling-, glasvezel en coax metingen van TNO) en de Raad Van Bestuur ruimten.

TNO New Babylin

Mijn nieuws

 • 07-10-2015 - Door Bram Jongejan

  Vernieuwd Emma Kinderziekenhuis opent zijn deuren

  Na een jarenlange verbouwing opent het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam vandaag zijn deuren weer. Perfecte timing, de opening valt samen met de viering van het 150 jarige bestaan van het kinderziekenhuis.

  Lees verder >
 • 20-09-2013 - Door Bram Jongejan

  Je moet elkaar op gedrag aanspreken

  Interview "Het nieuwe werken" bij het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

  Lees verder >

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op