Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • Ben Schreuder

Ben

Ben Schreuder - Projectmanager

Werken vanuit een mijn ruime ervaring met de beschikbaarheid over specialistische kennis, binnen de gestelde afspraken en materiële en financiële grenzen, volgens planning en uiteindelijk met het doel het tot stand brengen van de beoogde resultaten, waarbij mijn motto is: “zorg uit handen nemen”.

"Zorg uit handen nemen"

Lees meer >

Momenteel ben ik o.a. bezig met de begeleiding van het bestaande winkelcentrum Zijdelwaard te Uithoorn. Dit winkelcentrum wordt volledig gerenoveerd en uitgebreid. Na de revitalisatie zal het winkelcentrum Zijdelwaard voldoen aan de huidige eisen van deze tijd.

Binnen dit project ben ik verantwoordelijk voor het beoordelen van het acceptatieplan, verificatieplan, het ingediende technisch ontwerp en het toetsingsplan van het uitvoeringsgereed ontwerp. Tevens verzorgt Stevens Van Dijck tijdens de realisatiefase de kwaliteistscontrole's.  

Ontwikkeling in de markt:
Transformatie van kantoren naar andere functies:
In diverse gemeenten is de leegstand van kantoren relatief hoog. De gemeenten zouden daarom een keuze moeten maken om op verschillende plekken het onttrekken van kantoren uit de markt mogelijk te maken. Dit kan onder meer door transformaties van kantoorpanden naar andere functies. Beleggers, eigenaren, ontwikkelaars, maatschappelijk organisaties en corporaties hebben reeds planinitiatieven neergelegd om kantoorpanden een nieuwe functie te geven. De meest voorkomende transformatie is die van kantoorpanden naar woningen. Op basis van een goede onderbouwing is het mogelijk ontheffing te verlenen van de geldende wettelijke eisen en gemeentelijk beleid. De bal wordt daarmee vooral neergelegd bij de iniatiefmemers: op basis van een goed verhaal wil de gemeente graag meedenken om transformaties mogelijk te maken.

Dus er liggen volop kansen.  

 

Mijn nieuws

 • 22-04-2014 - Door Ben Schreuder

  NRW Jaarprijs voor Herontwikkeling Kleiweg Gouda

  Het project Kleiweg Gouda kreeg de NRW Jaarpijs: de herontwikkeling levert een substantiële bijdrage aan de verbetering van de hoofdwinkelstraat van Gouda.

  Lees verder >
 • 04-11-2013 - Door Ben Schreuder

  Herontwikkeling Kleiweg Gouda opgeleverd

  De herontwikkeling van Kleiweg Gouda is opgeleverd en door winkelunits in gebruik genomen.

  Lees verder >

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op