Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • Astrid van Dun

Astrid

Astrid van Dun - Projectmanager

Een mens spendeert circa 90% van zijn leven binnenshuis, dan kan dit maar beter in een goede omgeving zijn!

  Geen dag is hetzelfde!

  Bouwen is een complex proces waarbij verschillende experts samen moeten werken. Ik geniet ervan om als schakel tussen deze experts het bouwproces te begeleiden. In mijn ervaring met infrastructurele projecten merkte ik dat mijn interesse lag bij het multidisciplinaire karakter van gebouwen en de diverse rollen die je hebt als projectmanager, geen dag is hetzelfde! Mijn enthousiasme wordt gewekt door de huidige uitdagingen waar de bouwwereld voor staat. Dat er nu bijvoorbeeld gebouwen zijn die meer energie leveren dan verbruiken vind ik erg mooi. En dat ik als projectmanager mijn steentje kan bijdragen aan het maken van mooie en functionele gebouwen, maakt dat ik met veel plezier mijn werk doe!

   

  Mijn nieuws

  • 23-09-2021 - Door Astrid van Dun

   NN winnaar JLL Winning Workplace Award

   Dat voelt goed! Nationale Nederlanden (NN) sleepte vandaag de JLL Winning Workplace Award in de wacht. Dik verdiend, als je ziet met hoeveel zorg en aandacht NN haar werkplekstrategie uitrolt in haar twee grootste kantoren in Nederland.

   Lees verder >
  • 12-08-2021 - Door Astrid van Dun

   NN werkt aan een duurzame én gezonde werkomgeving

   Dat een crisis ook tot goede inzichten kan leiden, blijkt onder andere uit de manier waarop Facility Management van Nationale Nederlanden Group (NN) met de COVID-19 pandemie omgaat. Onderzoek naar hoe medewerkers ná de crisis denken te gaan werken heeft geleid tot een andere allocatie en inzet van de vierkante meters binnen de Nederlandse kantoren.

   Lees verder >

  COVID-19

  In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

  Lees meer

  Aanmelden nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
  Stevens Van Dijck nieuwsbrief

  Volg ons op