Bel direct: 088 - 0024300
 • Home
 • Astrid van Dun

Astrid

Astrid van Dun - Projectmanager

Een mens spendeert circa 90% van zijn leven binnenshuis, dan kan dit maar beter in een goede omgeving zijn!

  Geen dag is hetzelfde!

  Bouwen is een complex proces waarbij verschillende experts samen moeten werken. Ik geniet ervan om als schakel tussen deze experts het bouwproces te begeleiden. In mijn ervaring met infrastructurele projecten merkte ik dat mijn interesse lag bij het multidisciplinaire karakter van gebouwen en de diverse rollen die je hebt als projectmanager, geen dag is hetzelfde! Mijn enthousiasme wordt gewekt door de huidige uitdagingen waar de bouwwereld voor staat. Dat er nu bijvoorbeeld gebouwen zijn die meer energie leveren dan verbruiken vind ik erg mooi. En dat ik als projectmanager mijn steentje kan bijdragen aan het maken van mooie en functionele gebouwen, maakt dat ik met veel plezier mijn werk doe!

   

  Mijn nieuws

  • 16-06-2022 - Door Astrid van Dun

   Inspiratiesessie circulair bouwen

   Hoe leuk het is om kennis te delen bleek deze week weer toen Stevens Van Dijck op uitnodiging van Pauwert Architectuur een inspiratiesessie over circulair bouwen mochten organiseren.

   Lees verder >
  • 30-11-2021 - Door Astrid van Dun

   Hoe ziet dat eruit, 100% circulair?

   45.000 m² kantoorruimte revitaliseren en daarbij voldoen aan hoge standaarden en ambities is een flinke uitdaging. Maar een goed team krijgt samen veel voor elkaar.

   Lees verder >

  COVID-19

  In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

  Lees meer

  Aanmelden nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
  Stevens Van Dijck nieuwsbrief

  Volg ons op