Bel direct: 088 - 0024300

Ad

Ad van Pelt - Directeur | Partner | Senior projectmanager

Na mijn opleiding aan de Technische Hogeschool in Delft ben ik vrij snel het vakgebied van het projectmanagement ingerold.

  "Authentiek, what you see  is what you get!"

  Lees meer >

  Na mijn studie civiele techniek aan de Technische Universiteit Delft ging ik direct aan de slag als projectmanager. In totaal heb ik nu ruim 30 jaar ervaring met het aansturen van een breed scala aan projecten en ik geniet er elke dag van!

  Wat mij zo aanspreekt aan mijn rol is het werken in en het aansturen van teams in de rol als projectmanager. Soms ben ik op strategisch niveau bezig zijn en even later zoek ik naar operationele oplossingen. Ik voer ambitieuze teams aan als primus inter pares (eerste onder zijns gelijken) en voer discussies op het scherpst van de snede maar altijd in goede harmonie. Zo ontstaat samenwerken met ambitie. En zo ontstaan gebouwen met een grote toegevoegde waarde voor de gebruiker.

  Na enkele jaren in de grootschalige infrastructuur switchte ik naar de bouw. Als senior projectmanager ben ik actief betrokken bij projecten in verschillende marktsegmenten. Denk hierbij aan gemeentehuizen, politiebureaus, fabrieken, distributiecentra, groot winkelwarenhuizen, scholen, kantoren, ziekenhuizen etc.

  Mijn nieuws

  • 04-07-2019 - Door Ad van Pelt

   Hoogste punt Orthopedisch Centrum Zoetermeer

   Woensdag 3 juli was het zover, het pannenbier werd geschonken ter viering van het hoogste punt van het Orthopedisch Centrum Zoetermeer.

   Lees verder >
  • 15-10-2018 - Door Ad van Pelt

   Start bouw Reinier Haga Orthopedisch Centrum

   Op donderdag 11 oktober startte de bouw van het Reinier Haga Orthopedisch Centrum op het terrein van het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer. Volgens planning zal het centrum in het eerste kwartaal van 2020 geopend worden.

   Lees verder >

  Contact

  Wilt u passend advies voor uw organisatie?

  Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

  Aanmelden nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
  Stevens Van Dijck nieuwsbrief

  Volg ons op