Bel direct: 088 - 0024300

Ad

Ad van Pelt - Directeur | Partner | Senior projectmanager

Na mijn opleiding aan de Technische Hogeschool in Delft ben ik vrij snel het vakgebied van het projectmanagement ingerold.

  "Authentiek, what you see  is what you get!"

  Lees meer >

  Na mijn studie civiele techniek aan de Technische Universiteit Delft ging ik direct aan de slag als projectmanager. In totaal heb ik nu zo’n 30 jaar ervaring met het aansturen van een breed scala aan projecten en ik geniet er elke dag van!

  Wat mij zo aanspreekt aan mijn rol is het werken in en het aansturen van teams in de rol als projectmanager. Soms ben ik op strategisch niveau bezig zijn en even later zoek ik naar operationele oplossingen. Ik voer ambitieuze teams aan als primus inter pares (eerste onder zijns gelijken) en voer discussies op het scherpst van de snede maar altijd in goede harmonie. Zo ontstaat samenwerken met ambitie. En zo ontstaan gebouwen met een grote toegevoegde waarde voor de gebruiker.

  Na enkele jaren in de grootschalige infrastructuur switchte ik naar de bouw. Als senior projectmanager ben ik actief betrokken bij projecten in verschillende marktsegmenten. Denk hierbij aan gemeentehuizen, politiebureaus, fabrieken, distributiecentra, groot winkelwarenhuizen, scholen, kantoren, ziekenhuizen, etc.

  Mijn nieuws

  • 20-03-2017 - Door Ad van Pelt

   Zorgvastgoed: zorg of zegen?

   De laatste jaren is er veel te doen over zorgvastgoed. Vastgoed in eigendom of outsourcen? Wat te doen met gebouwen die niet meer geschikt zijn voor hun functie? En wat betekent het scheiden van wonen en zorg? Over die vragen organiseerde Stevens Van Dijck samen met OCS maatschappelijk vastgoed een rondetafeldiscussie. We hebben onze drie stellingen voorgelegd aan de experts uit de branche.

   Lees verder >
  • 07-12-2015 - Door Ad van Pelt

   Raamovereenkomst VU getekend

   Vanmorgen tekenden directeuren Ad van Pelt (Stevens Van Dijck) en Werner Schoeman (Laanbroek Schoeman adviseurs) de raamovereenkomst met de Vrije Universiteit (VU) van Amsterdam.

   Lees verder >

  Contact

  Wilt u passend advies voor uw organisatie?

  Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

  Aanmelden nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
  Stevens Van Dijck nieuwsbrief

  Volg ons op