Bel direct: 088 - 0024300

INRICHTINGSPLANNEN

Juist als het gaat om Activiteit Gerelateerd Werken (zie Werkplekconcepten) speelt er meer dan het 'langs de lineaal leggen' van werkplekken. Het gaat niet alleen om functionaliteit maar vooral ook om beleving.

Om een gevoel te krijgen bij de beleving van een bepaald werkplekconcept in een specifieke plattegrond, kan Stevens Van Dijck op een snelle manier 3D inrichtingstekeningen maken van een werkplekconcept. We gebruiken daarvoor een aantal 3D bouwstenen, welke ingezet worden om een bepaalde bezettingsgraad te visualiseren. Is voor uw organisatie een open flexibele plattegrond gewenst? Of wat zullen de effecten zijn van een meer gesloten kantoorconcept? Op een 3D tekening wordt dit direct duidelijk, maar dan voor uw eigen kantoor.

Op deze manier heeft u niet alleen zelf inzicht in hoe uw organisatie gehuisvest kan zijn, maar kunt u deze presentaties ook gebruiken om uw organisatie te informeren.

Essent 3D2.jpg

Gerelateerde projecten

Essent - Onderzoek Het Nieuwe Werken
Stevens Van Dijck heeft de inrichtingsmogelijkheden voor een vleugel van een kantoorpand van energiebedrijf Essent geïllustreerd door een vooronderzoek en een 3D inrichtingsplan.

Lees meer >

Hoofdkantoor Honeywell te Amsterdam
Het hoofdkantoor van Honeywell is tijdens gebruik verbouwd: 8.500 m² kantoorruimte verdeeld over 6 verdiepingen.

Lees meer >

Gemeente Zoetermeer - Huisvestingsonderzoek
Soms lijkt een gebouw een belemmering te zijn voor het toepassen van ‘nieuwe’ concepten. Om een gevoel te verkrijgen van wat er toch mogelijk is binnen de huidige gebouwenstructuur, worden op basis van 3D – tekeningen beelden geschetst van mogelijke indelingen.

Lees meer >

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op