Bel direct: 088 - 0024300

HUISVESTINGSADVIES

De huisvestingsadviseur vertaalt ambities in huisvestingsoplossingen.

Voor het goed functioneren van een organisatie zijn drie elementen van belang: de interne organisatie, de werkprocessen en de huisvesting.

De huisvestingsadviseur verbindt die drie elementen. Om de ambities van uw organisatie te ondersteunen. Om effectiever te werken. Maar ook om een inspirerende werkomgeving te bieden. Die de dynamiek van uw organisatie moeiteloos faciliteert en absorbeert.

Wij adviseren u welk type huisvesting het beste past bij de werkprocessen, cultuur en dynamiek van uw organisatie. Het is geen papieren advies. We zorgen ook voor de implementatie. Zodat uw medewerkers vertrouwd raken met de nieuwe omgeving en de nieuwe werkprocessen.

Gerelateerde projecten

Renovatie Van Mourik Broekmanweg 6
Het voormalige TNO gebouw aan de Van Mourik Broekmanweg 6 te Delft is volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht voor de Technische Universiteit Delft.

Lees meer >

Maasstad Academie
Het Maasstad Ziekenhuis is een samenwerkend topklinisch opleidings-ziekenhuis (STZ). Stevens Van Dijck is sinds juli 2015 betrokken bij diverse projecten binnen Maasstad Ziekenhuis.

Lees meer >

Kantoor Google Nederland BV
Begin januari 2014 is er een bijzonder kantoorinterieur opgeleverd; met een bakfiets als receptie en een caravan als vergaderruimte...

Lees meer >

Gemeente Stichtse Vecht
De gemeente Stichtse Vecht is sinds maart 2016 centraal gehuisvest in het voormalige Gemeentelijk Administratie Kantoor (GAK). Aan de begeleiding van de bouw is een traject van scenario-analyses vooraf gegaan.

Lees meer >

Herhuisvesting Wigo4it Den Haag
Voor Wigo4it is een nieuw werkplekconcept ontwikkeld en gerealiseerd.

Lees meer >

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op