Bel direct: 088 - 0024300
  • Home
  • Actueel
  • Winkelcentrum Oosterheem Zoetermeer feestelijk geopend

Winkelcentrum Oosterheem Zoetermeer feestelijk geopend

2012-10-09
Thema's :
    René Kabboord - Senior projectmanager

Op vrijdag 5 oktober 2012 is Winkelcentrum Oosterheem Zoetermeer feestelijk geopend. Stevens Van Dijck is hierbij directievoerder namens projectontwikkelaar ING Real Estate Development.

Het winkelcentrum bestaat uit 12.000 m² winkels en een ondergrondse openbare parkeergarage. Corio Nederland neemt het (95% verhuurde) winkelcentrum op in haar
beleggingsportefeuille. Huurders zijn onder andere Hoogvliet, Aldi, Hema, Blokker en Etos. Ook is de 300e vestiging van de Jumbo onderdeel van dit winkelcentrum.

Het winkelcentrum is ontworpen door Soeters Van Eldonk architecten. Theo Wulfraat & Partners is de constructeur en Hiensch installatieadviseur.

Boven het winkelcentrum zijn 340 appartementen gerealiseerd, welke worden afgenomen door de Zoetermeerse woningcorporatie De Goede Woning. Het totale complex is gebouwd door de Rotterdamse aannemer van Omme & De Groot.

De opening was een dag vol activiteiten voor zowel de betrokken bouw- en vastgoedpartijen als voor het winkelend publiek. Na een speech van wethouder Bé Emmens werd het winkelcentrum officieel geopend met een ballonnenwedstrijd. De gehele dag en avond was het gezellig druk, mede dankzij het onverwacht mooie weer.

Internetsite:

www.winkelcentrumoosterheem.nl

3314-Opening 1

3314-Opening 2

3314-Oosterheem Foto Voor Website SVD

Sectoren

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op