Bel direct: 088 - 0024300
  • Home
  • Actueel
  • Start bouw Huntington expertisecentrum Topaz Overduin

Start bouw Huntington expertisecentrum Topaz Overduin

2021-12-08
Thema's :
    René Kabboord - Senior projectmanager

Zorgorganisatie Topaz krijgt een prachtig verpleeghuis in Katwijk. Locatie Overduin ligt aan de rand van de Zuidduinen in Katwijk aan Zee en is specifiek bedoeld voor mensen met dementie, Huntington en Korsakov.

Het hoofdgebouw wordt grondig gerenoveerd. Daarin komen de gemeenschappelijke voorzieningen voor alle bewoners van Overduin, zoals de behandel- en activiteitenruimtes. In dit deel van het gebouw wordt ook de nieuwe kapel gerealiseerd.

De nieuwbouw betreft een nieuwe, moderne woonvoorziening voor bewoners met de ziekte van Huntington. Beide bouwdelen worden verbonden door de nieuwbouw van een gastvrije entree met restaurant.

Topaz Overduin , Katwijk 03_Vanden Berg Architecten© Van den Berg Architecten

Van den Berg Architecten maakte het ontwerp, dat nu is afgerond. Nu kan de Katwijkse aannemer KBM van start met de uitvoering.

Felicitaties aan het hele team voor het behalen van deze fantastische mijlpaal. Stevens Van Dijck kijkt uit naar het vervolg van het project en zal met veel plezier en inzet de rol van directievoerder vervullen tijdens de realisatiefase.

Topaz Overduin , Katwijk 02_Vanden Berg Architecten© Van den Berg Architecten

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op