Bel direct: 088 - 0024300
  • Home
  • Actueel
  • Realisatie distributiecentrum Borghese Logistics Lage Weide ligt op koers

Realisatie distributiecentrum Borghese Logistics Lage Weide ligt op koers

2019-08-29
Thema's : Duurzaamheid
    Mario van den Born - Projectmanager

Borghese Logistics is de ontwikkelaar van het op bedrijvenpark Lage Weide gelegen nieuw te bouwen distributiecentrum aan de Uraniumweg in Utrecht. Het distributiecentrum beslaat in totaal een oppervlakte van 20.000 m². Hiervan bestaat 15.300 m² uit bedrijfsruimte, 565 m² uit kantoren en 1.667 m² uit mezzaninevloer. Het logistieke pand aan de Uraniumweg is zeer goed bereikbaar door de gunstige ligging aan de A2 richting Amsterdam/Schiphol en Rotterdam.

Borghese Logistics bouwt niet alleen duurzaam, maar men werkt ook duurzaam. Op de bouwplaats worden duurzame materialen gebruikt en wordt de afvalproductie scherp in de gaten gehouden. Het afval wordt gescheiden en separaat afgevoerd. Daarnaast staat schoon, netjes en veilig werken op de bouwplaats voorop. Duurzaam bouwen staat centraal. Zowel voor het bouwen, ontwikkelen als beheren van een gebouw. Bij de nieuwbouw aan de Uraniumweg wordt een BREEAM certificaat ‘’Very Good’’ behaald.

De uitvoering ligt op koers. Het pand is inmiddels wind- en waterdicht. De afbouw is in volle gang. De nutsaansluitingen zijn in voorbereiding waarna aansluitend het terrein met de perceelafscheiding wordt ingericht. De oplevering zal begin december 2019 plaatsvinden.

Namens Borghese Logistics treedt Stevens Van Dijck op als projectmanager, met als doel om alle gestelde targets zoals de geplande oplevering tijdig te halen.

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op