Bel direct: 088 - 0024300
  • Home
  • Actueel
  • NN werkt aan een duurzame én gezonde werkomgeving

NN werkt aan een duurzame én gezonde werkomgeving

2021-08-12
Thema's :
    Astrid van Dun - Projectmanager

Dat een crisis ook tot goede inzichten kan leiden, blijkt onder andere uit de manier waarop Facility Management van Nationale Nederlanden Group (NN) met de COVID-19 pandemie omgaat. Net gestart met een grote verbouwing van de werkomgeving van de twee grootste NN-locaties in Rotterdam en Den Haag, werd in maart 2020 thuiswerken de norm.

In de onzekere periode die volgde, heeft NN onderzocht hoe hun medewerkers ná de crisis denken te gaan werken. De uitkomst van dat onderzoek heeft geleid tot een andere allocatie en inzet van de vierkante meters. Alles om hun medewerkers een werkomgeving te bieden waarin ze excelleren.

Meer over de ontwikkelingen richting de nieuwe werkomgeving van NN is te lezen in een artikel van Ingrid van Rossum, Head of Facility Management bij NN.

4252 - NN Workspace 2020

​​​​​​​Wij werken graag mee aan dit innovatieve project. Waarbij de ambities van 100% circulair, zero-waste en WELL Platinum werkelijkheid worden. In de rol van bouwmanager begeleiden wij met veel plezier het ontwerp- en bouwproces op de locaties Delftse Poort en Haagse Poort. 

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op