Bel direct: 088 - 0024300
  • Home
  • Actueel
  • Met studievereniging SERVICE van TU/e op projectbezoek

Projectbezoek met studievereniging SERVICE

2022-07-14
Thema's :
    Roxanne America - Projectmanager

Je voelt de energie stromen wanneer je aan een enthousiaste groep studenten mag vertellen over je werk, je toffe project en het leuke team waarmee je samenwerkt. Stevens Van Dijck nam 14 studenten van de mastertrack USRE van de TU/e mee in de wereld van het bouwprojectmanagement.

Een lunch, een presentatie, een bezoek aan een bouwproject (renovatie Neuron TU/e) vormden de basis van de leerzame en zeker ook gezellige middag. Uiteraard met koude drankjes na afloop. We verwelkomen de studenten graag nog eens want we hebben nog veel meer leuks te vertellen en te laten zien.

IMG_5942 (005)

Neuron TU/e
Het project dat we bezochten bevindt zich op de campus van de TU/e. Het betreft de renovatie van een onderwijsgebouw (LaPlace) uit de jaren ’60. Het gebouw heet na de renovatie Neuron en zal gebruikt worden voor onderwijs, zelfstudie en ontmoeting en onderdak bieden aan het Eindhoven Artificial Intelligence Systems Institute (EAISI). Stevens Van Dijck is verantwoordelijk voor het projectmanagement tijdens de uitvoeringsfase. TeamV maakte het architectonisch ontwerp. Op dit moment bevindt het project zich in de uitvoeringsfase.

SERVICE Student Association
Studievereniging SERVICE is verbonden aan de mastertrack ‘Urban Systems and Real Estate’ van de faculteit Bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. Deze mastertrack richt zich op het onderwijs en onderzoek op het terrein van beheer en ontwikkeling van vastgoed en het functioneren van steden en de optimalisatie hiervan.

Studievereniging SERVICE en Stevens Van Dijck zijn een samenwerking aangegaan met als doel de studenten kennis te laten maken met het vak bouwprojectmanagement.

 

Sectoren

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op