Bel direct: 088 - 0024300

"Hoogvlieger" op Rotterdam Airport!

2012-10-26
    Mario van den Born - Projectmanager

Op Rotterdam Airport wordt kinderdagverblijf ‘In de Wolken’ gerealiseerd. Ons typische weerbeeld doet hier volledig recht aan. Een hoogvlieger qua uitstraling en inhoud. Flankerend aan het vliegveld is het volledig opgenomen in geluidswallen en is er voorzien in veilig P+R op eigen terrein. Het kinderdagverblijf wordt omgeven met groene gazons en kijkt uit over een rustige waterzone.
  
De constructie bestaat uit een constructieve geïsoleerde (grondkerende) betonwand waar tegen vurenhouten dakspanten en kolommen zijn gebouwd. De gevels worden gevormd door prefab HSB wanden afgewerkt met natuurlijk ogende Iroko delen. Het gebouw wordt volledig voorzien van vloerverwarming met incidenteel een radiator. De gevels zijn op de zonbelaste zijde uitgerust met zonwerende screens. Op het dak is een koelinstallatie voorzien die de in te blazen lucht conditioneert. De vloeren worden afgewerkt met een naadloze onderhoudsvriendelijke vloercoating.
De binnenwanden zijn afgewerkt met sauswerk in de kleuren wit, hemelsblauw en zandkleur. Vanwege de ‘blinde’ grond-/ keerwand wordt lichtinval op de noordzijde mogelijk gemaakt door dakkapellen. De oplevering heeft 12 oktober 2012 plaatsgevonden. De ingebruikname is per 2 november 2012.

Stevens Van Dijck is verantwoordelijk voor directievoering en toezicht. Wilt u meer informatie over dit project, neem dan contact op met één van onze betrokken collega Mario van den Born.
2012-11-19 09.21.46

3236-KDV_IMG_6358

3236-KDV04

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op