Bel direct: 088 - 0024300
Loading...
visual

Samenwerking met Ambitie

visual

Samenwerking met Ambitie

visual

Samenwerking met Ambitie

Herontwikkeling LocHal spoorzone Tilburg

De spoorzone in Tilburg, is één van de majeure herontwikkelingsprojecten in Nederland. In het hart van de spoorzone ligt de voormalige NS werkplaats ('D'n Ateljee'). Hier sleutelden tussen 1868 en 2011 generaties Tilburgers aan locomotieven en treinen.

Het gebied in en om de glazen LocHal is getransformeerd tot dé werkplaats van de 21ste eeuw. Hierbij staan de functies ondernemen, wonen, leren, inspireren en ontmoeten centraal. De Bibliotheek Midden-Brabant is de hoofdbewoner. De Kunstloc en Seats2Meet zijn medebewoners en co-makers van de werkplaats. 

In mei 2017 is het officiële startsein gegeven voor de uitvoering van de herontwikkeling van de LocHal en op 30 november 2018 is de LocHal opgeleverd. Het hoofdgebouw van de voormalige werkplaats is ontmanteld en gerenoveerd om eind 2018 de deuren te openen voor het publiek.

PHOTO-2018-11-30-21-48-59 (4)

Het casco is gerestaureerd met respect voor en met een knipoog naar het imposante verleden. Een van de meest karakteristieke elementen zijn de spoorrails, die in de dwarsrichting van de LocHal lopen. Waardoor locomotieven boven smeerputten geparkeerd konden worden om onderhoud te plegen. De buitenschil is geheel in de oude luister hersteld. Op enkele locaties zijn vanwege de sloop van belendingen nieuwe gevels voorzie...

Lees meer over dit project >Of bekijk een volgend project >
Geowetenschappen Universiteit Utrecht

De nieuwbouw voor Geowetenschappen is begin 2018 opgeleverd. Het gebouw staat op het campusterrein de Uithof; naast het GML (Gemeenschappelijk Milieulaboratorium) en een gebouw van TNO. Het maakt deel uit van het Noordwestcluster van de UU. In het gebouw zijn behalve de kantoorruimten ook een restaurant, een espressobar en een fietsenstalling gerealiseerd.

Stevens Van Dijck was verantwoordelijk voor de directievoering van dit project, daarnaast waren wij betrokken als projectmanager voor de aanbesteding en begeleiding van het vaste interieur. Begin 2018 is het kantoorpand opgeleverd. Stevens Van Dijck was ook voor het GML dat in december 2013 is opgeleverd en voor het OWC (Onderwijscentrum) dat in augustus 2015 is opgeleverd verantwoordelijk voor de directievoering in opdracht van de Universiteit.

Het ontwerp voor Geowetenschappen is gemaakt door het architectenbureau Inbo. Het nieuwe kantoor vormt een drie-eenheid samen met het GML en het gebouw van TNO. De gebouwen delen een gemeenschappelijk entreegebied en maken gebruik van elkaars ruimten.

Geo .utrecht -32

Passend bij de duurzaamheidsambitie van ...

Lees meer over dit project >Of bekijk een volgend project >
Nieuwbouw logistiek centrum Expeditors

Op Schiphol Logistiek park is eind 2017 het nieuwe logistieke centrum voor Expeditors International B.V. opgeleverd. Een gloednieuwe kantoor met een totale oppervlakte van 7.795 m². Het gebouw omvat een 3-laags kantoorgebouw inclusief een bedrijfsrestaurant, diverse vergader- en trainingsruimtes. Er is een nieuw warehouse van 36.000 m² met een TCA (temperature controlled area) van ca. 2.700 m² en een mezzanine. Op het terrein van in totaal 70.000 m² is tevens een 2-laagse parkeergarage van 9.000 m² gerealiseerd. 

GVBF-DP6-EXP-113

In het ontwerp van DP6 architectuurstudio stond een flexibele indeling centraal met vergaderruimtes grenzend aan het atrium en een bedrijfsrestaurant met toegang tot het dakterras. Door het gebruik van houten wandbekleding, houten puien en veel ramen heeft het kantoor een transparante en warme uitstraling gekregen. Het gebouw is in gebruik als centraal distributiecentrum voor Noordwest-Europa. Expeditors International B.V. is een internationaal opererend logistiek bedrijf met haar hoofdkantoor in Seattle (VS).

GVBF-DP6-EXP-138
Stevens Van Dijck
Er was sprake van een Engineer & Construct contractvorm op basis van de UAV-GC waarvoor Stevens Van Dijck de gehele aanbesteding heeft verzorgd. In de uitvoering waren we v...

Lees meer over dit project >Of bekijk een volgend project >

Bepaal de ideale contractvorm voor uw project

Aanbesteden is een specialisme geworden. Of het nu gaat om Europese of niet Europese procedures. En of het nu diensten (adviesopdrachten) betreft of werken (opdrachten aan aannemers). Alle verschillende vormen komen voor, zoals openbare en niet-openbare aanbestedingen, gunnen op basis van de laagste prijs of de economisch meest voordelige aanbieding. Onze specialisten zorgen samen met u voor de procedure die het beste bij uw project en uw wensen past. Bouwen is altijd maatwerk en dat geldt ook voor de contractuele aspecten. Vervolgens kunnen we ook met u de aanbesteding organiseren.

Lees meer...

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Neem nu contact op of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op