Bel direct: 088 - 0024300
  • Home
  • Actueel
  • Hoogste punt appartementencomplex DeBuurt Utrecht

Hoogste punt appartementencomplex DeBuurt Utrecht

2020-08-06
Thema's :
    Mario van den Born - Projectmanager

Zomerreces of niet, de nieuwbouw van appartementencomplex DeBuurt in Overvecht bereikte deze week het hoogste punt! Onder het motto ‘Mensen maken de buurt’ wordt met dit wooncomplex een unieke plek voor wonen, ontmoeten, ontspannen en ontwikkelen gecreëerd. Het gaat om drie woongebouwen met in totaal 343 appartementen. Twee woongebouwen hebben nu het hoogste punt bereikt en naar verwachting volgt de eerste oplevering eind 2020.

Mario3

Buurtbewoners ontmoeten gaat als vanzelf in DeBuurt. Elk gebouw heeft een binnentuin voor algemeen gebruik. Daarnaast biedt de 'superplint' in het middelste gebouw ruimte aan ondernemers uit de wijk. De hoge hal is geschikt voor verschillende activiteiten, van een foodtruckfestival tot een potje basketbal, van een voorleesochtend tot bioscoop.

Eén de appartementencomplexen (113 ruimte huurappartementen met inpandige parkeergarage) wordt afgenomen door Stienstra Vastgoed uit Heerlen. Dit woongebouw wordt opgeleverd in het tweede kwartaal van 2021. Stevens Van Dijck adviseert Stienstra bij het realisatietraject en de oplevering en overdracht.

Mario2

Sectoren

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op