Bel direct: 088 - 0024300
  • Home
  • Actueel
  • Hoge duurzaamheidsambities Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden kiest circulair

2020-06-26
Thema's : Duurzaamheid
    Astrid van Dun - Projectmanager

100% circulariteit, 0-waste en een WELL V2 Platinum ambitie: Dat zijn de drie belangrijkste pijlers voor het project NN Workspace 2020. We zijn gestart met de verbouwing van circa 45.000 m² aan oppervlakte voor de locaties Delftse Poort en Haagse Poort en dit vinden we gaaf!

In een parallelle verbouwing op twee locaties worden volgens het bouwteam principe de in totaal 24 verdiepingen gefaseerd geoogst en opnieuw ingericht. Circulariteit en 0-waste zijn niet alleen van toepassing op alles wat het pand verlaat, maar ook op alles wat wordt toegevoegd. Dat betekent dat er geen sprake meer is van slopen, maar van oogsten en geen lineair ontwerpen maar ontwerpen op basis van hetgeen beschikbaar is, oftewel omgekeerd ontwerpen met een grote rol voor de MKI (Milieu Kosten Indicator).

Samen met onder andere @FokkemaEnPartners, @RoyalHaskoningDHV en @LBP|SIGHT geven we invulling aan de torenhoge ambities. Stevens Van Dijck treedt op als bouwmanager bij het ontwerp- en bouwproces op beide locaties. 

Ook benieuwd naar alle samenwerkende partijen? Check het online bouwbord op www.workspace2020.nl

DP Vides

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op