Bel direct: 088 - 0024300

Distributiecentrum BPA bijna klaar voor gebruik

2021-12-13
Thema's :

Bijna klaar voor gebruik. Dat geldt voor het distributiecentrum van Busan Port Authority (BPA). Deze maand wordt de bouw afgerond zodat vanaf Q1 2022 de eerste klanten kunnen worden verwelkomd. BPA en gebruiker Samsung SDS kunnen niet wachten het nieuwe centrum in gebruik te nemen. Nog even!

Het distributiecentrum is bedoeld om de logistieke connectie tussen Nederland en Zuid-Korea efficiënter te maken. Vanuit Rotterdam kan ook de rest van Europa bediend worden. Het biedt Zuid-Koreaanse bedrijven een kans om zich op de Europese markt te richten.

In november is de aanstaande opening al groots gevierd. Het 60 jarig jubileum van het handelsverdrag tussen Nederland en Korea maakte het extra speciaal. Onder andere de ambassadeur van Zuid-Korea, een delegatie van BPA en Samsung SDS en de CEO van de Port of Rotterdam waren aanwezig. Zij gaven uitleg over de impact van dit distributiecentrum op de handel en de ambities van de Port of Rotterdam om een duurzame en slimme haven te worden. Dit nieuwe distributiecentrum draagt zeker bij aan het verwezenlijken van die ambitie. Mede door het BREEAM Outstanding label.

BPA

Stevens Van Dijck vindt het bijzonder om deel uit te mogen maken van het bouwproces en BPA te kunnen adviseren over het reilen en zeilen van bouwen in Nederland. Ook is het mooi te zien welke internationale impact dit project heeft. Op naar de laatste loodjes!

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op