Bel direct: 088 - 0024300

Een jaar vol mooie projecten

2021-12-17
Thema's : Duurzaamheid
    René van Kooi - Partner | Senior projectmanager

Stevens Van Dijck heeft in 2021 weer met veel plezier en inzet gewerkt aan diverse projecten. We zijn er trots op dat wij, als bouwmanagers en adviseurs, een rol mogen spelen in al die unieke en vaak bijzondere projecten. En voor zoveel verschillende opdrachtgevers de handen uit de mouwen mogen steken. Dat blijven we natuurlijk doen. 

Niet in de laatste plaats voor de partijen waar we in 2021 een raamovereenkomst mee mochten sluiten. Zoals de Politie, waar Stevens Van Dijck samen met Smits van Burgst, de directievoering en het toezicht mag verzorgen bij verschillende projecten in regio Amsterdam en Noord-Nederland. En Stichting Carmel College, waar we als bouwmanager zijn gecontracteerd en ingezet kunnen worden bij (ver)bouwprojecten van de verschillende onderwijslocaties van de stichting. En tenslotte: Amsterdam UMC. Waar we onze draai al goed gevonden hebben in de rol van projectmanager en directievoerder bij uiteenlopende projecten.

Er is werk genoeg. En wij kunnen er geen genoeg van krijgen. We danken al onze opdrachtgevers voor het vertrouwen en kijken met veel enthousiasme uit naar 2022!

6366

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op