Bel direct: 088 - 0024300

Logistieke centra

Nederland is altijd al een logistieke draaischijf  geweest in Europa. Mede door de opkomst van internet shoppen heeft de logistieke sector een boost gekregen. Logistieke centra vormen een essentiële spil in de logistieke keten. Die logistieke centra zijn geëvolueerd van magazijnen tot uitgekiende technisch hoogwaardige gebouwen. Denk aan automatische magazijnen, geconditioneerde opslag, beveiligingsinstallaties, hoogwaardige vloeren met forse toelaatbare belastingen. Door de omvang verdient een uitgekiend ontwerp zichzelf al snel terug. Zowel in geld als in bouwtijd. Daarom is het ontwikkelen van logistieke centra ook een specialisme geworden.

Contactpersoon voor deze sector

Gerelateerd nieuws

01-05-2020 - Door Roel Smit

Kantoren waardeloos door Corona?

De laatste tijd verschijnen veel berichten over het 1,5 m kantoor of de 6 ft office. Betekent dit dat we fors moeten verbouwen? Of dat de capaciteit aanzienlijk daalt? Wij denken dat dit voor moderne kantoren wel meevalt. Voor het archetype herenhuis-kantoor zullen de gevolgen wel ingrijpender zijn.

Lees meer >

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door.

Lees meer >

02-12-2019 - Door Mario van den Born

Prologis Fokker Logistics Park opgeleverd

Prologis Fokker Logistics Park is het grootste particuliere logistieke bedrijvenpark in Europa.

Lees meer >

03-10-2019 - Door Rob Beijer

Distributiecentrum Hema Nieuwegein

In Nieuwegein, een van de logistieke hotspots in Nederland, realiseert Prologis een nieuw distributiecentrum voor Hema op bedrijventerrein Het Klooster.

Lees meer >

Gerelateerde projecten

DSV Logistics
Naast due diligence heeft Stevens Van Dijck voor belegger GLL Real Estate Partners uit München ook de monitoring tijdens de uitvoering gedaan van dit state of the art warehouse.

Lees meer >


Nieuwbouw Home Shop Center Albert Heijn Bleiswijk
Voor gebruiker Albert Heijn ontwikkelt Borghese Logistics een Home Shop Center voor de belevering van levensmiddelen aan particulieren en bedrijven.

Lees meer >


COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op