Bel direct: 088 - 0024300

Hotels

De hotelwereld blijft in beweging. Er zijn steeds nieuwe impulsen nodig om de gunst van de klant te behouden. Hotels hebben zich ontwikkeld van 'slaap- en eetgelegenheden' tot multi functionele complexen.

Beleving wordt met hoofdletters geschreven. Enkele jaren geleden kwamen de design hotels op. Nu zijn ook andere concepten ontwikkeld met kleine en efficiënte kamers die van alle gemakken voorzien zijn. Bedoeld voor de digi-generatie. En ook hotels ontkomen niet aan verduurzaming. Sterker nog: het kan een onderscheidend criterium zijn.

Bij vergader- en congresfaciliteiten is beleving ook de rode draad. Niet omdat het trendy is. Het is aantoonbaar dat vergaderingen beter verlopen in een inspirerende omgeving die van alle gemakken is voorzien.

Contactpersoon voor deze sector

Gerelateerd nieuws

01-05-2020 - Door Roel Smit

Kantoren waardeloos door Corona?

De laatste tijd verschijnen veel berichten over het 1,5 m kantoor of de 6 ft office. Betekent dit dat we fors moeten verbouwen? Of dat de capaciteit aanzienlijk daalt? Wij denken dat dit voor moderne kantoren wel meevalt. Voor het archetype herenhuis-kantoor zullen de gevolgen wel ingrijpender zijn.

Lees meer >

COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door.

Lees meer >

13-07-2018 - Door Stefano Delea

VEN Amsterdam opent haar deuren

Park Inn by Radisson heeft begin juli haar hoteldeuren geopend. Het hotel is gevestigd in het 'oude' KPN kantoorpand in Amsterdam West.

Lees meer >

07-04-2017 - Door Roel Smit

Waard om voor te werken

Trots op 25 jaar Stevens Van Dijck. Als wij terugblikken dan zien wij; dat we hebben gewerkt aan vele mooie projecten, maar dat er veel veranderd is aan de manier van bouwen. Wij zien ook dat de eisen die wij stellen, maar ook zeker de eisen die de gebruiker stelt, aan een gebouw veranderd zijn.

Lees meer >

Gerelateerde projecten

Hotel Mercure Amersfoort
De directievoering voor de renovatie van Wellness-hotel Amersfoort Veluwemeer.

Lees meer >


Bilderberg Hotels
10 jaren van nieuw- en verbouw van diverse landelijk gelegen hotels voor de Nederlandse hotelketen.

Lees meer >


Intercontinental Amstel Hotel
In opdracht van Intercontinental Group begeleidden wij het onderhoud aan het Amstel Hotel.

Lees meer >


VEN Amsterdam
Het voormalige hoofdkantoor van KPN is nu een hotel. Het is compleet verbouwd tot een multifunctioneel complex. Naast het hotel is er ook een casino in het pand gevestigd.

Lees meer >


COVID-19

In deze bijzondere tijden werken wij gewoon door. Veelal digitaal en op afstand.

Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op