Bel direct: 088 - 0024300

Ziggo - Herinrichting Groningen

Kantoren

In opdracht van Ziggo heeft Stevens Van Dijck het ontwerp gemaakt en projectmanagement uitgevoerd voor de locatie aan de Winschoterdiep in Groningen. Onderdeel van het project was het upgraden van 1.500m² BVO nieuw aangehuurde verdiepingen naar de Ziggo Look & Feel, een revisie van de klimaatinstallatie en het uitvoeren van indelings- en functiewijzigingen van ruimten die Ziggo al huurde.

De business van Ziggo vraagt om extra werkplekken in het gebouw. Hiertoe is Ziggo overgegaan tot het inpandig aanhuren van aanvullende m². Vanwege wisselende bezetting van afdelingen is er een totaal nieuw schuifplan en indelingsplan opgesteld. De uitvoering heeft gefaseerd plaatsgevonden terwijl het gebouw in gebruik was. Hierbij zijn de nieuw aangehuurde vloeren volledig gerenoveerd en getransformeerd naar de Ziggo Look & Feel. De overige verdiepingen zijn aangepast naar de wensen van de nieuwe gebruikers.

Stevens Van Dijck maakte op basis van de aangeleverde ruimtestaat en het programma van eisen, een nieuw vlekkenplan en een nieuwe lay out en ontwerp. Op basis daarvan is het technisch ontwerp en werkomschrijving en de bouwkundige werkomschrijvingen opgesteld. Dit was de basis voor de meervoudig onderhandse aanbesteding. Tijdens de realisatie voerde Stevens Van Dijck directie.

Ziggo Groningen

Opdrachtgever:Ziggo
Locatie:Groningen
Oppervlakte:8.500 m²
Bouwkosten:€ 560.000,-
Oplevering:september 2012

Sectoren

Gerelateerde diensten

HUISVESTINGSADVIES

Gerelateerd nieuws

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Vraag nu een advies aan of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op