Bel direct: 088 - 0024300

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Cultuur

De stadsgehoorzaal diende aangepast te worden aan de eisen van deze tijd. Daartoe zijn met behoud van het oorspronkelijk karakter de zichtlijnen in de zaal verbeterd, is het toneeloppervlak vergroot en zijn de foyers uitgebreid. De gerenoveerde stadsgehoorzaal heeft nu een grote zaal met 700 zitplaatsen en een kleine zaal met 150 zitplaatsen. Verder heeft de stadsgehoorzaal een theatercafé, een VIP lounge en op de 1e verdieping, de blikvanger van de stadsgehoorzaal, een glazen foyer.

De nieuwe gevel van de foyer moest zo transparant mogelijk worden om ervoor te zorgen dat de architectuur van het oorspronkelijke gebouw van Sybold van Ravensteyn weinig werd aangetast.

Stevens Van Dijck was verantwoordelijk voor de directievoering en het toezicht.

Opdrachtgever:Gemeente Vlaardingen
Locatie:Vlaardingen
Architect:Zaanen en Spanjers CS
Oppervlakte:3.500 m²
Bouwkosten:onder embargo
Oplevering:2007

Sectoren

Contact

Wilt u passend advies voor uw organisatie?

Vraag nu een advies aan of bel direct: 088 - 0024300

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van tips en ontwikkelingen via de
Stevens Van Dijck nieuwsbrief

Volg ons op